Jana Pendapatan Sampingan Dengan Affiliate TSC

by - 8/29/2017

Jana Pendapatan Sampingan Dengan Affiliate TSC | Assalamualaikum & hi readers! 😁 Alhamdulillah minggu lepas Murni dah dapat bayaran hasil daripada join program affiliate Tudung Si Comel. Dengan duit ni lepaslah Murni beli baju kurung pahang sepasang untuk Hari Raya Haji 😁 & bawa anak² buah Murni pi jenjalan. Murni join program affiliate ni pun sekadar suka² sahaja, kalau fokus buat benda ni confirm boleh dapat lebih lagi 😉 

Jana Pendapatan Sampingan Dengan Affiliate TSC

Jana Pendapatan Sampingan Dengan Affiliate TSC

Murni mula daftar sebagai affiliate TSC tahun 2015 & komisyen pertama yang Murni terima RM5.40 bertarikh 16/12/2015. Dah nama pun Murni join secara suka² sebab tu ambil masa yang lama untuk Murni cash out 😁 Masa daftar jadi affiliate, terus dapat RM30 tapi tak boleh cash out lagi tau sebab minima pengeluaran adalah RM100. Komisen dikira berdasarkan Pay-Per-Sale 15% untuk setiap jualan.

Untuk dapatkan jualan, Murni banyak bergantung sepenugnya pada penulisan artikel mengenai produk TSC di blog, banner dan juga posting di Facebook. Posting di FB ni boleh kira dgn jari berapa kali ja lah Murni promote 😄 Syukurlah dapat 13 transaksi melalui link affiliate yang Murni share dengan total komisyen sebanyak RM120.46 + RM30 = RM150.46 .

Bukti Pembayaran Affiliate TSC

Korang boleh rujuk invois di bawah; bukti pembayaran affiliate TSC. 

Jana Pendapatan Sampingan Dengan Affiliate TSC, invois pembayaran affiliate TSC
Invois Pembayaran Affiliate Tudung Si Comel

Mengenai Program Affiliate Tudung Si Comel

Program Affiliate TSC free signup & boleh disertai sesiapa sahaja, pendaftaran yang amat mudah. Pihak TSC akan memberikan RM30 khas untuk korang yang buat pendaftaran sebagai Affiliate TSC.

Bagaimana program ini berfungsi?

  • Korang akan dibekalkan dengan pelbagai banner dan link teks yang boleh diletakkan di laman sosial seperti Facebook atau mana² tempat untuk mempromosikannya.
  • Apabila pengguna klik pada salah satu pautan (link) yang korang kongsikan, mereka akan dibawa ke laman web TSC dan aktiviti mereka akan dikesan oleh perisian affiliate TSC dan korang akan dapat komisen
Statistik dan Laporan Masa Nyata!

Korang boleh log in ke akaun affiliate TSC pada bila² masa 24/7 untuk menyemak jualan, trafik & baki akaun.

Pendaftaran Program Affiliate TSC
Murni dah tuai hasil, korang tak terngin ka nak jana pendapatan sampingan dengan Affiliate TSC ni? Berminat nak join program ni? korang boleh klik pautan ni >> Affiliate TSC << kemudian boleh klik 'Signup Now' . Selamat mencuba! 😊


You May Also Like

2 comments