Ahad, April 02, 2017

Beli Tapestry Murah di Shopee Malaysia

Beli Tapestry Murah di Shoppee Malaysia
Credit Image: Shopee Malaysia Edited by Me
Beli Tapestry Murah di Shopee Malaysia | Assalamualaikum & hi readers 😁 Hari ni Murni nak share personal review mengenai tapestry. Actually dari tahun lepas lagi Murni memang teringin sangat nak beli tapestry. Memandangkan masa tu harga tapestry bagi Murni mahal, masa Murni survey harga tapestry above RM70, terus tak jadi beli rasa macam tak berbaloi pulak nak beli mana nak bayar postage lagi. Haha berkira sungguh masa tu .

Beli Tapestry Murah di Shopee Malaysia

Kali ni Murni berpeluang beli tapestry terlajak murah dari [+] Shopee Malaysia. Korang cuba teka Murni beli dengan harga berapa? Baca sampai habis entri ni hihi Murni sarankan korang install aplikasi Shopee My di Play Store, mudah sikit nanti korang nak pilih barang yang berkenan di hati. Confirm korang akan jadi rambang mata bila shopping di Shoppee Malaysia, macam Murni sendirilah 😂😂😂 Barang semua murah murah weyh sapa yang tak suka, banyak pilihan pula.

Beli Tapestry Murah di Shoppee Malaysia

Sebab utama Murni beli of course nak ambil gambar yang cantik berlatar belakangkan tapestry dan Murni siap jadikan tapestry ni sebagai hiasan dinding di ruang tamu, fungsi dua dalam 1 😁 Murni order tapestry guna aplikasi Shopee My. Memandangkan tapestry ni dari China, Murni dapat parcel hari ke 10 selepas tarikh order dibuat. Bagi Murni servis penghantaran dah kira cepatlah sebab barang pun dari overseas ke Sabah. 

Beli Tapestry Murah di Shoppee Malaysia

Saiz tapestry yang Murni beli ni berukuran 210x150cm, jenis fabrik yang digunakan ialah Polyester. Bagi Murni kualiti produk sangat baik dan good value for money. Puas hati 200% 😁

Eh sebelum Murni terlupa, Murni beli tapestry ni dengan harga RM22.80 plus kos postage RM13.20, total yang Murni perlu bayar Rm36.00 sahaja. Murah kan??? Actually ada lagi tapestry murah dari yang Murni pilih ni, tapi sayang corak dia pula yang Murni tak berkenan sangat.

Korang yang tercari-cari tapestry murah, bolehlah berkunjung ke website Shopee Malaysia. Next time Murni share personal review, barang apa lagi yang Murni beli. Benda baik wajiblah dikongsi bersama 😂😂😂 Ok bai.

16 ulasan:

  1. Selalu tapestry ni dijual rm60 ke atas .. tapi design tue cntik dah murni ..CCL pun dah lama tak terjah shoppee ni ..nak search2 tapestry satu la mana tahu kalau bekenan boleh grab

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan rasa macam mahal pulak, klu bwh rm50 confirm beli terus haha... CCL kena beli juga dkat Shoppee, mmang sgt berbaloi di beli :D

      Padam
  2. Tapestry ni guna utk ape sebenarnya? Haha.. Baru nak tau pasal ni :')

    BalasPadam
    Balasan
    1. tapestry ni, sis yien boleh jadikan hiasan dinding, buat cadar pun boleh, nak ambik gambar cecantik ke boleh jadikan tapestry sbg background, confirm nampak lawa :D

      Padam
  3. Selalu juga shopping dekat shoppee. Barang2 dia memang murah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan brg dia semua murah rambang mata dibuatnya haha

      Padam
  4. wah cantik ..selalu ke shopping dgn shoppee?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Klu ikut perkiraan dah 5 kali shopping kat shopee 😂 Barang² dia murah sgt

      Padam
  5. Haah la..cantik tapestry tu..ok nanti nak terjah..

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum Cik Murni, boleh ajarkan saya cara nak buat pembelian di Shopee Malaysia? Maaf saya tak berapa yakin sebab ni 1st try.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam, In Sha Allah malam ni Murni update blog bergambar cara nak buat pembelian di shopee. Senang sikit nak faham 😊

      Padam
    2. Murni dah update blog cara nak buat pembelian di Shopee Malaysia :)

      link: https://murnimohdyusof.blogspot.my/2017/04/5-langkah-mudah-membeli-di-shopee-malaysia.html

      Padam
  7. tq sis share info pasal tapestry ni..first time tau

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama² sis jida 😊 Lepas ni bolehlah beli sehelai bole buat hiasan dinding, cadar dll

      Padam