Set Berus Makeup Murah

Set Berus Makeup Murah | Assalamualaikum & sejahtera. Hi korang, masih dalam mood berhari raya lagi ke? Entri kali ni tak ada kena mengena dengan raya tau, saja nak share mengenai set berus makeup murah. Almaklumlah ni first time tau Murni beli set berus mekap secara online di Lazada Malaysia. 

Set Berus Makeup Murah


Kalau diikutkan hati Murni just nak beli berus mekap untuk eyeshadow ja, hat yang Murni punya dah hilang. Memandangkan time Murni usha website Lazada ada promosi untuk set berus mekap 11Pcs Natural Bamboo Handles Super Soft Makeup Brush Set Pro Cosmetic Foundation Blending Tools *perghhhh panjang sungguh nama dia haha, harga asal RM120.00 dengan diskaun 78% dapatlah dalam RM26.50. Murah kan? So apa lagi Murni pun rembatlah set berus mekap tu.

Set Berus Makeup Murah

Deskripsi Produk

Brand: LALANG. Material; Aluminium/ bamboo/ synthetic hair. Description: 11 different brush shapes, including blush, foundation, loose powder, concealer, eyeshadow, biying, lip and other fine environmentally friendly bamboo is not easy to breed bacteria, containing a bag. Superfine wool rayon! Lightweight, comfortable and professional!

Tunggu punya tunggu sampai dua minggu, finally sampai juga ke tangan tuan empunya badan. Katanya if barang daripada oversea, delivery akan ambil masa dalam 9 ke 14 hari. It's ok yang penting barang tetap sampai. Terima kasih Lazada Malaysia.

Set berus mekap ni Murni beli ja, tak tahu bila masa nak pakai semua berus tu. Murni pun sebenarnya masih dalam proses belajar bab mekap-mekap ni. Kalau korang tanya function bagi setiap berus, sah-sah ada juga yang Murni tak tahu hihi.  

makeup simple, makeup, Set Berus Makeup Murah

Murni pi kerja pun pakai mekap main hentam ja, 'conteng' muka sendiri haha Part yang susah sikit sudah semestinya kening and nose contouring. Kening Murni memang serabut and tak balance, kadang tu ambik masa yang lama juga nak bersiap. Part nose contouring tu nanti mudahlah kerja Murni sebab dah ada berus mekap khas. Tak pa belajaq pelan-pelan na. Nanti lelama tu pandaila kalau selalu praktis. kan? 

If korang nak beli set berus makeup murah nanti bolehlah usha website Lazada Malaysia. Eh! rajin pulak Murni promote. Happy customer katakan hihi. Ok itu ja yang Murni nak share, assalamualaikum.  


Tiada ulasan:

Catat Ulasan