Sabtu, Disember 19, 2015

My New Zalora

My New Zalora | Assalamualaikum & salam sejahtera. Terlupa. Ya, Murni terlupa sebenarnya nak kongsikan mengenai invitation yang Murni dapat bulan lepas daripada Zalora Malaysia. Alhamdulillah, Allah murahkan rezeki Murni menerusi blog kesayangan ni. Invitation ni merupakan offer yang ke-3 Murni dapat.

Tak perlu Murni huraikan mengenai offer yang Murni dapat tu sebab ianya adalah sulit. For those bloggers yang pernah dapat offer ni confirm dah tahu kan?

Kalau korang nak baca artikel bulan lepas yang Murni buat, korang boleh direct klik [+] Aleena Tudung Pelengkap Gaya Hijabista

My New Zalora

Kali ketiga bershopping di Zalora Malaysia tanpa mengeluarkan duit sesen pun, Murni just menggunakan kod baucer RM100 yang diberikan sahaja. Yeayy bertambah lagi koleksi muslimah attire daripada Zalora Malaysia. 

#mynewzalora, muslimah attire
Long Button Shirt& Floral Print Chiffon Shawl

Gambar bawah ni untuk full view bahagian hadapan dan belakang Long Button Shirt. 

Long Button ShirtLong Button Shirt

Modestly casual and elegant. This is what this top by Ethnic Chic is all about. Featuring a relaxed design, this shirt will cover all your parts without covering your style appeal. An easy do but a great uplift on your style.

#mynewzalora pilihan Murni kali ni datangnya daripada jenama Ethnic Chic which is Long Button Shirt, RM75.00 & Floral Print Chiffon Shawl, RM15. Mencik tau kena bayaq GST lagi haha. Murni memilih warna fav Murni iaitu dark blue. Beli shawl pun sebab nak cukupkan RM100 include GST lagi. Haha sayang kut kalau tinggai balance.

Feedback positif daripada Murni, kualiti kain memang sangat best & servis penghantaran pun tip top.

Ok tu sahaja yang Murni nak kongsikan. Apa pun terima kasih sekali lagi Zalora Malaysia sebab beri peluang.


3 ulasan:

  1. wah bestnya beli baju n shawl wuhuw qila beli bag je hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi best sgt qila, hari tu pun ingat nk beli beg jgak tp fikir2 balik better beli baju ngan shawl. hihi Lagipun bag akak Murni dah sponsor

      Padam