Gambar Majlis Konvokesyen UUM ke-28

Gambar Majlis Konvokesyen UUM ke-28 | Assalamualaikum & salam sejahtera. Penantian selama 6 minggu akhirnya terbalas dengan 4 keping gambar Majlis Konvokesyen UUM ke-28 yang sudahpun berada dalam tangan sejak semalam lagi. Ini yang Murni suka janji dicapati. Hati manyak senang owhhh hihi. 

Gambar Majlis Konvokesyen UUM ke-28 

Gambar Majlis Konvokesyen UM ke-28

Kalau diikutkan hati Murni memang tak nak pun ambil pakej gambar pentas ni sebabnya bajet yang Murni sediakan sendiri tak mencukupi muehehe. First bila baca dalam panduan konvo kena sediakan RM50 untuk gambar pentas. Ok dah simpan duit untuk ni. Then bila baca post rakan FB ada yang kata seratus lebih dan ada yang dapat pakej dalam RM90. Bila dah jadi macam ni mulalah rasa tak puas hati. Tu yang mula-mula sampai tak nak ambil gambar pentas haha sampai macam tu sekali.

But at the end bila bincang dengan abang, abang kata ambil jelah untuk kenang-kenangan. Bajet untuk gambar abang & adik Murni yang sponsorkan. Huhhh gila tak terharu nasib ada abang-abang & adik lelaki Murni tolong payungkan hihi

Total semua dua ratus ringgit , telan ayaq liur bila Murni tengok resit bayaran hari tu. Tak tahulah pakej yang mana satu abang Murni ambil, yang pastinya dapat 4 keping gambar + 3 Frame + CD. Dalam CD just ada 3 gambar sahaja. Boleh nampak pipi pau kut gambar yang nombor dua haha

Gambar Majlis Konvokesyen UM ke-28
             
Gambar Majlis Konvokesyen UM ke-28

Gambar Majlis Konvokesyen UM ke-28

Dalam pada Murni duk suka hati terima gambar Konvokesyen UUM ke-28 ni, ada kerisauan yang bertandang bila mana gambar family tak sampai-sampai lagi. Mak kita pula asyik tanya kenapa gambar keluarga tak ada lagi. Mohon diri ini bersabar ya.

3 ulasan:

  1. tahniah sebab dah konvo..sya blm lgi...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Yusuf Adi, selamat meneruskan perjuangan & semoga berjaya

      Padam
    2. terima kasih Yusuf Adi, selamat meneruskan perjuangan & semoga berjaya

      Padam