Dignita Eyes Love You Eye Pallete - Be Mine

by - 5/07/2019

eyeshadow dignita
Dignita Eyes Love You Eye Pallete - Be Mine

Dignita Eyes Love You Eye Pallete - Be Mine | Assalamualaikum & salam sejahtera. Lama kan Murni tak kemaskin entri terbaru tentang 'makeup stuff'?, apa lagi hari  Murni tetap juga nak luangkan masa sikit untuk kongsikan salah satu barang mekap yang Murni beli di Cosway.

Dignita Eyes Love You Eye Pallete - Be Mine

27 Apr bulan lepas, sebenarnya Murni nak beli bedak kompak Myami saja, tapi biasalah perempuan kan bila terpandang dengan benda cantik macam Dignita Eyeshadow Pallete ni terus rasa macam nak beli. Nafsu semata-mata πŸ˜‚

Tanpa fikir panjang, Murni pun minta promoter tu buka kotak eyeshadow Dignita sebab nak tengok depan mata cantik ke tak warna dia? Bila dah buka tu terus rasa wowww cantiknya warna eyeshadow Dignita ni 😍

Apa lagi Murni pun belilah sekali dengan bedak kompak Myami. Nasib baik juga masa Murni beli siap pinjam kad Cosway officemate lagi kalau tak, sah-sah duit banyak terbang πŸ˜‚ Harga eyeshadow pallete ni sumpah Murni lupa kalau tak silap masa beli hari tu dapat  harga promo, kalau buka website Cosway harga RM90++ macam tu. Next time Murni jadi member Cosway ok 


Mengenai Dignita Eye Love You Eye Pallete - Be Mine



Eyeshadow cosway dignita
Kredit Gambar:  https://cosway.com.my/
  1. Pallete ni didatangkan dalam empat warna, 2 matte finishes, 1 shimmer & 1 glitter
  2. Warna sangat pigmented tambahan lagi eyeshadow Dignita ni tiada parabens
  3. Jangka hayat produk ni boleh bertahan sehingga 3 tahun. 
  4. Waktu siang bolehlah hasilkan makeup look yang natural & waktu malam boleh ja kalau nak hasilkan makeup look yang wow gituh

Ulasan Peribadi Mengenai Dignita Eyes Love You Eye Pallete - Be Mine

Jatuh sayang dengan produk ni sejak pertama kali terpandang dia dalam katalog Cosway πŸ˜‚Hari ni dah masuk hari kedua Murni guna eyeshadow ni pergi kerja. Bekerja sebagai Front Counter Executive perlu juga "melawakan" diri biar manis di pandang gituh πŸ˜†.

Makeup look Raya πŸ˜‚
Murni suka sangat dengan Dignita Eyes Love You Eye Pallete - Be Mine sebab warna dia yang pigmented & yang penting boleh hasilkan makeup look  yang simple & natural dll. It's up to you lah nak create makeup look macam mana pun yang penting hati sentiasa mau gumbira. 

Korang kalau nak beli eyeshadow pallete ni boleh terjah website Cosway ok atau pun singgah ja di mana-mana lokasi Store Cosway yang berhampiran dengan tempat tinggal korang. Oklah sampai di sini sajalah  sesi perkongsian makeup stuff, Murni nak beristirahat penat sebenarnya πŸ˜…selamat menunaikan ibadah puasa bagi yang beragama Islam.


*Disclaimer: Entri ini bukanlah review berbayar/product sponsored. Entri ini sekadar penulisan tentang apa yang disukai oleh penulis dan berkongsi serba sedikit mengenai sesuatu produk kepada pembaca blog ini. Semoga bermanfaat.


You May Also Like

0 comments