Rabu, Mac 25, 2015

Dapat Peluang Sekali Lagi

Dapat Peluang Sekali Lagi | Assalamualaikum & salam sejahtera. Huhhh dekat seminggu tak update blog, tetiba rindu pulak. Bukan sengaja nak biarkan blog kesayangan ni terabai, kesibukan nak siapkan part time job yang perlukan komitmen perlu diutamakan. hihi tengah2 malam buta ni saja nak curi masa sikit nak menghupdate blog memandangkangkan ada 1 task lagi yang tak siap...huhu.

Ok! back to main topic, actually minggu lepas, 16 Mac Murni dapat peluang sekali lagi daripada pihak ZALORA Malaysia untuk hasilkan satu artikel berkaitan dengan Fesyen Tudung Terkini di Malaysia. Kalau korang nak baca artikel tu just klik link yang berwarna, ok! Sebelum ni Murni buat tentang Mango Malaysia Jenama Pilihan Wanita Malaysia. 

Bukan main seronok lagi Murni dibuatnya bila dapat kepercayaan tuk hasilkan artikel sekali lagi. Apa2 pun terima kasih kepada ZALORA Malaysia sebab bagi peluang tu. Dah dapat peluang tu confirm dapat shopping sekali lagi dengan rewards vouchar cash RM100. Kali ni Murni dapat parcel lambat sikit memandangkan time tu tak ada orang kat rumah, so Murni decide hari isnin lepas direct terus pi ambil sendiri di  Pejabat Gdex. Hihi malas nak tunggu lama sangat. 

          Dapat Peluang Sekali Lagi
                     Something Borrowed 
                   Floral Strap Watch | RM39.90
Dapat Peluang Sekali Lagi
Aqeelah Muslimah Wear
 Roses Top | RM56.00


Macam sebelum ni jugak Murni dapat beli dua item je, tapi kali ni beli jam tangan dengan baju. Murni nak beli kasut sebenarnya tapi kasut tu discounted item pulak so hancusss harapan nak berkasut ala2 vintage floral gitu. Tak apalah maybe tak ada rezeki kut nak beli kasut tu.

It's ok Murni gantikan pulak dengan Roses Top, nasib baik jumpa pengganti yang sesuai. Memandangkan Murni ni memang suka sangant dengan bunga mawar direct je baju tuk masuk dalam cart...See hasil cari gali membuahkan hasil bila terpandang satu jam tangan bunga mawar, dah lama sangat kut Murni cari jam tangan yang macam tu..Pusing2 kedai di bandar haram tak jumpa langsung.

Dapat Peluang Sekali Lagi

Alhamdulillah seronok dapat bekerjasama dengan ZALORA Malaysia, simple task & you will get vouchar cash RM100 as a reward. Kali ni juga ZALORA ada berikan vouchar free RM25 utk diberikan kepada kenalan plus untuk diri sendiri dapat 10% off for next purchase siap diselit dalam sampul merah kut, sempena Tahun Baru Cina katakan. Btw Thanks again ZALORA, senyum tak perlu kata apa-apa...

4 ulasan: