Sabtu, Jun 27, 2015

Sekali Lagi Blog Berwajah Baru

6/27/2015 2 Comments
Sekali Lagi Blog Berwajah Baru | Assalamualaikum & salam sejahtera. Apalah Murni ni asyik-asyik tukar baju blog, tak pening ke mengadap coding template?. Huhhh pening sikit je cik Kiah oiiii tehee. Entahlah sejak beberapa hari lepas dalam diri ni asyik rasa tak puas hati je dengan belog sendiri. 

That's whylah beberapa hari yang lepas jugak *tak ingat accurate day* sekali lagi tangan ni gatal nak belog ni berwajah baru. Time nak perbetul coding terpaksalah blog diprivatekan buat sementara waktu time tu. Murni minta maaf ye kut2 ada yang terlajak terjah blog Murni time tu. *erk adakah?*

Bila dah bosan dengan tema black & white, Murni curang pulak nak guna template baru bertemakan pink & white gitu. Hati ni sentiasa berbolak balik tau, sekejap nak yang tu sekejap nak yang ni pulak. Lahai ragam pompuan cenggini la, selagi tak jumpa yang perfect di mata sendiri selagi tulah asyik try & error je memanjang haha.

Sekali Lagi Blog Berwajah Baru, template blog mesra SEO, minimal template blog

Gambar atas ni wajah belog Murni sebelum ni. Ok,  memandangkan dalam hati ni masih ada rasa sayang nak lepaskan design template ni, so murni gunakanlah template ni dalam blog Murni yang lagi satu. Dulu Murni pernah delete tau blog tu, then undelete balik hihi sebabnya mana-mana je GA yang Murni rasa nak join akan dimasukkan dalam blog mawarmedina. Blog utama ni pun still guna gak tuk join GA...hihi ikut suka hati tuan empunya blog je. Mana-mana pun boleh, ok!

Time nak tukar template baru ni, Alhamdulillah Murni takadelah berdepan banyak sangat masalah dengan coding yang sebelum ni Murni pernah alami bila bertukar template baru. Cehhh macam dah terpandai sikit bab coding ni tehee.

Ok, template yang Murni gunakan sekarang Murni ambil daripada Blogger Templates 2015 . Newly Designed . Top Best Themes. Free je ok! 

Apa pendapat korang dengan template yang Murni gunakan sekarang? Oklah Murni terpaksa stop menaip, nak bermanja dengan 'assignment' pulak.


Selasa, Jun 23, 2015

Tampil Bergaya di Pagi Raya dengan Koleksi Riang Ria Lazada 2015

6/23/2015 3 Comments
Tampil Bergaya di Pagi Raya dengan Koleksi Riang Ria Lazada 2015 | Assalamualaikum & salam sejahtera. Ok hari ni Murni terlebih rajin sikit nak share dengan korang antara koleksi Riang Ria Lazada yang menarik perhatian Murni and tetiba pulak boleh tersuka dengan koleksi untuk wanita muslimah, beg, kasut dan barang kemas. 

If korang pun nak tampil bergaya di pagi raya dengan koleksi Riang Ria Lazada 2015, meh usha antara koleksi pilihan utama Murni manalah tahu kan ada dia antara koleksi yang Murni pilih ni boleh berikan idea untuk korang  menyesuai padankan setiap item yang korang bakal beli nanti. 

Koleksi Riang Ria Lazada 2015


1. Gene Martino Floral Lace Hem Baju Kurung Modern Brown

Tampil Bergaya di Pagi Raya dengan Koleksi Riang Ria Lazada 2015, baju kurung moden, baju kurung warna coklat, baju kurung brown, fesyen terkini 2015, fesyen hari raya 2015
klik link di bawah for more details
[http://www.lazada.com.my/gene-martino-floral-lace-hem-baju-kurung-modern-brown-1198639.html]
Antara banyak-banyak koleksi baju raya yang meletopsss gitu dekat website Lazada, Baju Kurung ni jelah yang menarik perhatian Murni. Well setiap dari kita ni kan cita rasa lain-lain tak sama plus Murni ni sukakan sesuatu yang unik dan nampak pelik tapi dalam masa yang sama baju kurung ni nampak simple dan sweet pada pandangan Murni. Warna coklat ni pun salah satu daripada warna fav. Murni, warna alam katakan.

2Aqeela Muslimah Wear AH03B Floral Shawl - White 
Tampil Bergaya di Pagi Raya dengan Koleksi Riang Ria Lazada 2015, floral shawl, shawl labuh, wide shawl, fesyen tudung terkini 2015
klik link di bawah for more details
[http://www.lazada.com.my/aqeela-muslimah-wear-ah03b-floral-shawl-white-1018050.html]
Dah pilih baju yang berkenan dihati now beralih kepada tudung pula. Ok, memandangkan baju kurung yang Murni pilih ada warna putih, so nak bagi matching nampak perfect gitu Murni pilihlah floral shawl ni. Tips bagi korang, katalah baju kurung or jubah yang korang pakai tu polos je tak ade corak, Murni sarankan better korang suai padankan dengan tudung yang mempunyai corak begitu juga kalau sebaliknya.

Nak bagi peringatan mesra jap *wink emoticon As a muslim, kaum hawa wajib ye pakai tudung, jangan jadikan alasan nak bergaya di hari lebaran sebagai modal untuk korang tak pakai tudung. 

3. LZD Strappy Cork Wedges  

Tampil Bergaya di Pagi Raya dengan Koleksi Riang Ria Lazada 2015, kasut wedges,
klik link di bawah for more details
[http://www.lazada.com.my/lzd-strappy-cork-wedges-1083060.html]
Item yang seterusnya sudah semestinya kasut. Perempuan ni bahaya sikit...haha bila time nak raya kalau boleh kasut pun nak baru jugak, kan?  Kenapa Murni pilih wedges ni tak lain tak bukan untuk menambahkan lagi ketinggian plus selesa sangat bila pakai berbanding kasut tumit tinggi jenis kasut stiletto. Muehehe kita sedar diri ni tak cukup tinggi, kalau boleh nak lebih 160 cm cenggitu. Pilihan warna Murni suaipadankan dengan shawl floral tadi yang mana corak shawl tu ada elemen warna hitam plus wedges ni pun ada elemen warna coklat.

If korang beli kasut yang tak bertutup macam ni, korang jangan lupa beli sekali stoking kulit tau, penting sangat untuk jaga aurat plus pemakaian stoking juga boleh kurangkan risiko kaki melecet.

4. NUCELLE Real Genuine Leather Purse Clutch Baguette Shoulder Bag Chain Flower Embossed (Black) 
Tampil Bergaya di Pagi Raya dengan Koleksi Riang Ria Lazada 2015
klik link di bawah for more details
Murni pilih beg ni sebagai pelengkap gaya, kita pun nak nampak feminin gitu bila berkunjung ke rumah sedara mara. Elemen bunga mawar mawar yang terdapat pada beg ni akan menyerlahkan lagi penampilan si pemakai, nampak sweetlah senang cerita. Pilihan warna hitam sesaja Murni pilih sebab nak suaipadankan dengan floral shawl plus wedges tadi.

5. Abbey KLF Fashions Of London  
Tampil Bergaya di Pagi Raya dengan Koleksi Riang Ria Lazada 2015, bracelet with charm
klik link di bawah for more details
[http://www.lazada.com.my/abbey-klf-fashions-of-london-1448258.html]
Rasanya tak lengkap penampilan korang kalau tak pakai aksesori, kan? So pilihan Murni untuk aksesori sudah semestinya bracelet. Nak fashionable gitu, so Murni pilihlah design macam ni.

Ok jom sama-sama imagine kalau kesemua item ni berada di badan korang, tak ke nampak cantik, menarik, tertarik kau memang the bomb...eh! nak menyanyi ke ni ape? haha ok tu jelah perkongsian 5 item yang telah menarik perhatian Murni untuk Tampil Bergaya di Pagi Raya dengan Koleksi Riang Ria Lazada 2015. 



Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  dan SPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti. 

Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015 :


Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada! 




------------------------------------------------------------------

Ini adalah Blogger Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama sayaiday. 6 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah Gopro 4 dan Duit Raya ! Untuk sertai contest ini, sila ke blog sayaiday dengan ke link ini : LINK CONTEST  
------------------------------------------------------------------

Update terkini: Tarikh contest ini telah dilanjutkan sehingga 30 Jun 2015 dan pemenang akan diumumkan pada 1 Julai 2015.


Isnin, Jun 22, 2015

Bujang Vs. Berkahwin

6/22/2015 0 Comments
Bujang Vs. Berkahwin | Assalamualaikum & salam sejahtera. Murni just nak nak share dengan korang entri bergambar je without any explaination yang berjela-jela, ok! Rasanya korang boleh faham kut dengan hanya melihat gambar kehidupan bilamana time bujang single mingle gitu versus time dah berumah tangga. Boleh kan boleh kan? 

Bujang Vs. Berkahwin, eh tetiba rasa macam nak kawen pulak titew dibuatnya bila tengok gambar-gambar kat bawah ni muehehe *gurau

Pandanglah, lihatlah blablabla...

Bujang Vs. Berkahwin
sayang anak umi & abah
Bujang Vs. Berkahwin
Tak ada istilah bangun lambat, kah!
Bujang Vs. Berkahwin
part ni yang paling best  
Bujang Vs. Berkahwin
Jaga badan. eh! silap jagalah pemakanan anda 
Bujang Vs. Berkahwin
Isteri kena amik tahu pasal suami, kah!
Bujang Vs. Berkahwin
dah macam tak terurus dah bila berkahwin
Bujang Vs. Berkahwin
Well no more terlebih shopping sana sini, jaga bajet yew
Bujang Vs. Berkahwin
peringatan mesra, sebelum nikah tak ada yew istilah sentuh-sentuh ni, dosa tau?
Bujang Vs. Berkahwin
timang tinggi-tinggi
Bujang Vs. Berkahwin
lepas kawen tak adenya bersiap sampai berjam-jam 
Balik lambat siaplah abang muehehe
Bujang Vs. Berkahwin
dulu bolehlah keluar makan berdua
Bujang Vs. Berkahwin
haha penumbuk kang
Bujang Vs. Berkahwin
kereta kena upgrade ni
Bujang Vs. Berkahwin
kengkonon dulu ke gym, bila dah kawen jadi pembantu bini yang setia angkut barang dapur
Bujang Vs. Berkahwin
Haha frust tau kalau dapat bini cenggini






Akhirnya Yang Ditunggu Sudahpun Tiba

6/22/2015 0 Comments
Akhirnya Yang Ditunggu Sudahpun Tiba | Assalamualaikum & salam sejahtera. Amboi title post kemain lagi bunyiknya 'Akhirnya Yang Ditunggu Sudahpun Tiba'. Bunyi dia ada  macam buat korang suspen tak? haha entah apa jelah cik akak sorang ni tunggu-tunggu selama ni kan, well benda ni dah sebulan lebih kut dah berlalu kalau tak silap Murni.

Time Murni duk sibuk tengah buat 'assignment' malam-malam buta ni, hati tetap memberontak nak hupdate belog tau, memandangkan apa yang ditunggu itu sudahpun berada dalam tangan si empunya badan tak lain tak bukan cik Murni haha. Eh! termerapu pulak.

Akhirnya Yang Ditunggu Sudahpun Tiba
Maaf gambar tak berapa jelas

Actually untuk pengetahuan korang, Murni dah dapat tau hadiah saguhati yang Murni menang dalam Kontest Teroka Perpektif anjuran blogr.my. Tetiba tau happy semacam bila dapat parcel and bila bukak tu ada sehelai t-shirt yang tertera logo blogr. 

Alhamdulillah walaupun hadiah ni lambat sampai kepada pemenang at least apa yang dijanjikan confirm akan dapat. Hehe risau jugak dibuatnya kut-kut abang posmen tu tak jumpa rumah hihi *mengarut oklah akhirnya yang ditunggu sudahpun tiba

Eh! lupa nak ucap terima kasih kepada pihak blogr.my untuk hadiahnya & semoga team blogr.my terus sukses.



Sabtu, Jun 20, 2015

Mereka selayaknya digelar Superhero

6/20/2015 6 Comments
Mereka selayaknya digelar Superhero | Assalamualaikum & salam sejahtera. Siapa yang Murni maksudkan Mereka selayaknya digelar Superhero? Selain ibu, mak, umi etc. yang korang gelarkan sebagai supermom yang jaga makan pakai since kita dari kecil lagi & banyak lagi yang mak kita buat untuk kita,  Murni pun nak share jugak actually ayah, bapa, pak, abah etc pun superhero in our life jugak but they treat us in different way from omma. Eh! tetiba jadi korean jap *tehee

Tengoklah weyh superhero dekat bawah super cool gitu, kan?

Mereka selayaknya digelar Superhero

Hati ni sebak tau bila cakap pasal bapa, bertuah korang yang still ada abah, dad, ayah etc masih berpeluang untuk rasa kasih sayang dari mereka kan? While Murni ni hanya mampu kirimkan doa je. Please korang, hargai mereka. If korang ada kesempatan masa raikanlah mereka sempena hari bapa yang bakal tiba. Huh sebak tetiba :'(

Ok, Murni tak mau sedih-sedih na! Well korang nak tengok tak bilamana your dad became superhero macam gambar kat bawah ni yang super duper mencuit hati Murni, korang boleh klik  >>> 16 Times You Were Convinced Your Dad Was A Superhero In Disguise 



Mereka selayaknya digelar Superhero!!

Mood Menulis ke Laut & Cara Mengatasinya

6/20/2015 5 Comments
Mood Menulis ke Laut & Cara Mengatasinya | Assalamualaikum & salam sejahtera. Dalam beberapa hari ni Murni tak ada masa sangat nak update blog sebabnya nak kena menyiapkan part time job ... (*rahsia) haha. Due date awal bulan depan. Mood sekarang ni dah ke laut, mata ni dari tadi pandang buku Pengurusan, buku tu pandang balik dengan renungan yang sangat memukau...haha. 

How to overcome mood menulis or buat assignment yang dah hilang? ok, ni salah satu cara yang Murni buat...Murni akan tengok gambar-gambar yang comel untuk sedapkan hati sendiri teheee. Tengoklah weyh terserlah kecomelan triplets ni, Daehan, Minguk & Manse. Kita tak pernah miss tau tengok The return of Superman, suka je tengok telatah bebudak ni.



credit foto {Ep. 62} — Comforting his brother

Depend pada cara masing-masing nak overcome mood tu macam mana. Kalau korang berada dalam situasi Murni sekarang ni, korang buat apa erk? Ok lah bai, Murni nak sambung buat kerja...

Rabu, Jun 17, 2015

Jadual Berbuka Puasa dan Imsak 1436H/2015 di Malaysia

6/17/2015 2 Comments
Jadual Berbuka Puasa dan Imsak 1436H/2015 di Malaysia


Jadual Berbuka Puasa dan Imsak 1436H/2015 di Malaysia | Assalamualaikum & salam sejahtera. Alhamdulillah umat Islam di Malaysia akan memulakan ibadah puasa pada hari khamis ini, 18 Jun 2015. So, kepada korang yang masih tercari-cari jadual waktu berbuka puasa dan imsak, Murni nak share beberapa pautan link Jadual Berbuka Puasa dan Imsak 1436H/2015 bagi seluruh negeri-negeri di Malaysia untuk dijadikan sebagai rujukan. Nanti bolehlah korang save dekat laptop tak pun download & print je terus then tampal kat dalam rumah. Ok!

Jadual Berbuka Puasa dan Imsak 1436H/2015 di Malaysia 
(klik pautan link di bawah)

  1. JADUAL WAKTU IMSAK  PERLIS
  2. JADUAL WAKTU IMSAK JOHOR
  3. JADUAL WAKTU IMSAK KEDAH
  4. JADUAL WAKTU IMSAK KELANTAN
  5. JADUAL WAKTU IMSAK MELAKA
  6. JADUAL WAKTU IMSAK NEGERI SEMBILAN
  7. JADUAL WAKTU IMSAK PAHANG
  8. JADUAL WAKTU IMSAK PERAK
  9. JADUAL WAKTU IMSAK PULAU PINANG
  10. JADUAL WAKTU IMSAK SABAH
  11. JADUAL WAKTU IMSAK SARAWAK Zon 1
  12. JADUAL WAKTU IMSAK SARAWAK Zon 2
  13. JADUAL WAKTU IMSAK SARAWAK Zon 3
  14. JADUAL WAKTU IMSAK SARAWAK Zon 4
  15. JADUAL WAKTU IMSAK SARAWAK Zon 5
  16. JADUAL WAKTU IMSAK SARAWAK Zon 6
  17. JADUAL WAKTU IMSAK SARAWAK Zon 7
  18. JADUAL WAKTU IMSAK SARAWAK Zon 8
  19. JADUAL WAKTU IMSAK SARAWAK Zon Khas
  20. JADUAL WAKTU IMSAK SELANGOR
  21. JADUAL WAKTU IMSAK TERENGGANU
  22. JADUAL WAKTU IMSAK WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR & LABUAN


Selasa, Jun 16, 2015

Panduan untuk Mendapat Keberkatan Pada Bulan Ramadan Semasa Tempoh Period

6/16/2015 2 Comments
Panduan untuk Mendapat Keberkatan Pada Bulan Ramadan Semasa Tempoh Period | Assalamualaikum & salam sejahtera. Entri kali ni khas untuk kaum hawa praktikkan semasa bulan ramadhan yang bakal tiba tidak lama lagi. 

For those yang mengalami period dalam tempoh tu, Murni sarankan amalkanlah mana-mana amalan yang terkandung dalam gambar di bawah ni sesuai dengan kemampuan masing-masing.

Panduan untuk Mendapat Keberkatan Pada Bulan Ramadan Semasa Tempoh Period:


Panduan untuk Mendapat Keberkatan Pada Bulan Ramadan Semasa Tempoh Period

Panduan untuk Mendapat Keberkatan Pada Bulan Ramadan Semasa Tempoh Period

Panduan untuk Mendapat Keberkatan Pada Bulan Ramadan Semasa Tempoh Period

Panduan untuk Mendapat Keberkatan Pada Bulan Ramadan Semasa Tempoh Period

Panduan untuk Mendapat Keberkatan Pada Bulan Ramadan Semasa Tempoh Period

Panduan untuk Mendapat Keberkatan Pada Bulan Ramadan Semasa Tempoh Period

Panduan untuk Mendapat Keberkatan Pada Bulan Ramadan Semasa Tempoh Period

Panduan untuk Mendapat Keberkatan Pada Bulan Ramadan Semasa Tempoh Period

Panduan untuk Mendapat Keberkatan Pada Bulan Ramadan Semasa Tempoh Period


Semoga bulan ramadhan pada kali ni lebih bermakna daripada yang sebelumnya. Selamat beramal :)


Himpunan Doa Agar Diteguhkan Dalam Islam

6/16/2015 0 Comments
Himpunan Doa Agar Diteguhkan Dalam Islam | Assalamualaikum & salam sejahtera. Murni nak share dengan korang antara doa-doa penting yang sewajarnya kita sebagai umat Islam untuk amalkan nya setiap hari. Himpunan doa-doa ni adalah terdiri daripada doa-doa yang selalu dibaca oleh  para Nabi.

Ummu Salamah radhiyallahu ‘anha mengatakan bahawa doa yang sering dibaca oleh Rasulullah saw adalah doa, 

يَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِى عَلَى دِينِكَ 
Yaa muqollibal qulub tsabbit qolbi ‘ala diinik”  

‘Wahai Zat yang membolak-balikkan hati teguhkanlah hatiku di atas agama-Mu’
(HR. Tirmidzi, Ahmad, Hakim, dishahihkan oleh Adz Dzahabi, lihat pula Shohihul Jami’)

Himpunan Doa Agar Diteguhkan Dalam Islam
Doa Nabi Adam

Himpunan Doa Agar Diteguhkan Dalam Islam
Doa Nabi Sulaiman

Himpunan Doa Agar Diteguhkan Dalam Islam
Doa Nabi Zakaria

Himpunan Doa Agar Diteguhkan Dalam Islam
Doa Nabi Yusuf

Himpunan Doa Agar Diteguhkan Dalam Islam
Doa Nabi Yunus




Isnin, Jun 15, 2015

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

6/15/2015 0 Comments
Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana | Assalamualaikum & salam sejahtera. Finally hari ni Murni baru ada kesempatan nak update gambar-gambar majlis akad nikah & resepsi Dr Anwar Fazal dan Dr. Fatin Liyana a.k.a kak fatin yang berlangsung pada 13 Jun yang lepas. 

Hati kita ni asyik memberontak je nak update gambar-gambar kak fatin yang terlajak awesome, sweet dan comel gitu. Tak sangka pejam celik pejam celik rasanya macam baru semalam je kan dapat berita yang kak fatin dah pun jadi tunangan orang, tuptup beberapa hari yang lepas dah pun selamat diijab kabul dan menjadi isteri yang sah kepada lelaki pilihan hati kak Fatin sendiri. 

Ok readers, meh usha gambar-gambar time Majlis Akad Nikah plus resepsi Dr Anwar dan kak Fatin yang terlajak sweet pada pandangan mata Murni sendiri hihi.. Sebelum tu korang tengoklah dulu video dekat bawah ni, rasa sebak pulak tetiba...

Majlis Pernikahan Dr Anwar + Dr. Fatin
Majlis Pernikahan Dr Anwar + Dr. Fatin.FB Live Update : CREATIVO™.OP : Maroon ProductionOV : Pelangi Putih Films.#aflwedding#creativoliveupdate#akadnikah
Posted by I <3 Fatin Liyana's [ honeykoyuki.blogspot.com ] on Saturday, 13 June 2015


Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana


Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Tahniah, tahniah  & tahniah Murni ucapkan buat kak Fatin dan juga Dr Anwar, semoga hubungan yang terbina diberkahi oleh Allah SWT dan semoga kak Fatin dan juga pasangan bahagia hingga hujung usia. Murni tumpang happy je :D Eh! tak sabar pulak rasanya nak tunggu blog post terbaru daripada kak Fatin.

credit video + Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana from fan page kak Fatin