Aaron Aziz with Red Ribbon Youth

Mac 19, 2013
Assalamualaikum

Red Ribbon Youth Club adakan program kat UUM sem lepas
then dptla jumpa ngan Aaron Aziz...hehe


Aaron Aziz with Red Ribbon Youth

Aaron Aziz with Red Ribbon Youth

Aaron Aziz with Red Ribbon Youth

Aaron Aziz with Red Ribbon Youth

Aaron Aziz with Red Ribbon Youth

Aaron Aziz with Red Ribbon Youth

Pembimbing Rakan Siswa UUM =)



Sambutan Befday Ady ngan Fit

Mac 08, 2013
Assalamualaikum

 entry kali ni Murni nak share sambutan befday Ady ngan Fit.
sbnarnya befday dorg ni bulan Jan.
Ady : 14 Jan 
Fit : 26 Jan
befday Ady ngan Fit x dpt nak buat sem. lepas coz tem 2 da stat cuti...
so, kami brempat Syuk, Nisa, Najwa & tmasuk Murni skali planla nak knakan mrk..hehe

lokasi: bas stop YAB

tmpat yg sngat strategik...hehe



Sambutan Befday Ady ngan Fit
Kek Tiramisu
sedapppp!!!

Sambutan Befday Ady ngan Fit
Ady ngan Fit

Sambutan Befday Ady ngan Fit
kak mimiiiiiiii =)


Sambutan Befday Ady ngan Fit


Sambutan Befday Ady ngan Fit


Sambutan Befday Ady ngan Fit

hadiah dr kmi berempat 

Ucapan befday tuk Fit ngan Ady

Selamat Hari Lahir
Sahabatku...
Semoga hari2mu yg akan mndtg 
lebih bahagia & penuh harapan
Wlaupun ada sdikit rintangan
anggap ianya suatu cobaan
utk mnjadikan imanmu kuat
semoga segala kebaikan
menyertaimu
Amin...

Program Kem Kepimpinan Pengawas Sek. Model Khas Baling

Mac 01, 2013
Program Kem Kepimpinan Pengawas Sek. Model Khas Baling | Assalamualaikum & hi readers! Malam ni barulah Murni ada kesempatan nak update blog setelah lama mnyepi haha lama ka? Semester baru pun bermula dan Murni pun terjebak sekali buat  progrm, sekali dengan kawan sahabat Murni, Nisa dan Najwa.

It's ok bagi Murni kalau berprogram, as long as Murni boleh timba ilmu dengan kutip pngalaman. Progrm yang Murni join minggu lepas iaitu Program Kem Kepimpinan Pengawas yang melibatkan pelajar Sek. Menengah Model Khas Baling.  Nisa jadi pengarah projek untuk progrm ni & Murni sebagai SU dan masa yang sama menjadi fasilitator. Weyhh laporan dengan minit mesyuarat tak siap lagi ni. Belajaq pelan-pelan ya cik Murni.

Program Kem Kepimpinan Pengawas Sek. Model Khas Baling

Antara aktiviti yang dilaksanakan sepanjang program berlangsung;
21 Februari 2013

Program Kem Kepimpinan Pengawas Sek. Model Khas Baling
Tapak Perkemahan

Program Kem Kepimpinan Pengawas Sek. Model Khas Baling
Pemilihan p.hulu (Yazid) & p.wati (Diana)
Program Kem Kepimpinan Pengawas Sek. Model Khas Baling
Ice Breaking: Kasut oh Kasut

22 Februari 2013
Program Kem Kepimpinan Pengawas Sek. Model Khas Baling
Senaman pagi di stadium UUM, seblum bertolak pi jungle tracking di dalam hutan sintok, UUM

Program Kem Kepimpinan Pengawas Sek. Model Khas Baling
Aktiviti Jungle Trekking di Hutan Sintok UUM
Program Kem Kepimpinan Pengawas Sek. Model Khas Baling

Program Kem Kepimpinan Pengawas Sek. Model Khas Baling

Program Kem Kepimpinan Pengawas Sek. Model Khas Baling
LDK.  Berdiri di blakang dari sebelah kanan: Haikal, Aliff, Paan, Helmi/Amy
Dduduk dari sebelah kanan: Husna, Nadia, Huda

Program Kem Kepimpinan Pengawas Sek. Model Khas Baling
Usai Ikrar Pengawas

Program Kem Kepimpinan Pengawas Sek. Model Khas Baling
Aktiviti berpangku: Iqbal & Amy

Program Kem Kepimpinan Pengawas Sek. Model Khas Baling
Aktiviti waktu petang: Wall Climbing
Program Kem Kepimpinan Pengawas Sek. Model Khas Baling
Menuju Ke Kandang Rusa
Program Kem Kepimpinan Pengawas Sek. Model Khas Baling
Aktiviti Beri Makanan Kepada Rusa
Aktiviti waktu malam ada ceramah yang bertajuk Kepimpinan Pengawas dan aktiviti night walk. Lokasi untuk night walk masih lagi bertempat di hutan Sintok UUM, masa ni memang takut jugak la mana taknya anak buah Murni yang lain kena tutup mata, Murni yang jadi fasi kena berada di depan sekali bawa bbudak ni kluar dari hutan. 

Alhamdulillah Murni dan anak buah semua selamat, tapi ada jugak yg kena 'culik' dr group yang lain. Gimik ja tu nak bagi depa takut. Tapi tulah memang kesian dah Murni tengok anak buah Murni terutamanya sorg ni, c Amy pnat agaknya sampai tsengguk-sengguk tunggu budak2 yg kena 'culik' ni smpi kat tempat berkumpul. Nasib baik malam tu tak berendam dalam kolam.

23 Februari 2013

Majlis Penutup Program Kem Kepimpinan Pengawas  Sek. Model Khas Baling
In Shaa Allah klu da rezeki t jumpa g :'(