Trafik Blog "Murni Mohd Yusof" Berjaya Diroketkan oleh Hasrul Hassan

Trafik Blog "Murni Mohd Yusof" Berjaya Diroketkan oleh Hasrul Hassan
Trafik Blog "Murni Mohd Yusof" Berjaya Diroketkan oleh Hasrul Hassan | Assalamualaikum & hi readers! Beberapa hari lepas Murni ada sertai segmen yang dianjurkan oleh sifu HH iaitu Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket" . 

Hasil daripada sertai segmen tersebut, dapatlah Murni merasa pageviews 1K++ dalam masa sehari. Seriously Murni memang tak pernah pun dapat pageview sampai 1K, paling banyak dalam sehari pun atas 100 ja 😂😂😂.

Trafik Blog Murni Mohd Yusof Mencecah 1K Pageviews Sehari

Dalam segmen tersebut Murni sertakan entri blog yang menjadi pilihan hati Murni, [+] Minat Ke Arah Tatarias Wajah untuk diroketkan oleh [+] hasrulhassan.com . Seperti yang dijanjikan oleh sifu HH, pada 11 Mac 2017  blog Murni telah menerima trafik mencecah 1K ++ . Print Screen di bawah adalah bukti yang mana blog Murni telah berjaya diroketkan oleh sifu HH.


 Pageview Blog Murni Mohd Yusof Mencecah 1K

Pageview Blog Murni Mohd Yusof Mencecah 1K

Pageview Entri Minat Ke Arah Tatarias Wajah Meningkat naik
Pageview Entri Minat Ke Arah Tatarias Wajah Meningkat naik

Sebelum entri blog Murni diroketkan oleh sifu HH, Murni ada rekodkan pageview yang Murni dapat sebelum ni hanyalah dalam lingkungan 115. Murni tak sangka pageview tersebut boleh mencecah 1k++ . Korang boleh refer Print Screen di atas. Part yang paling Murni suka entri Minat Ke Arah Tatarias Wajah sudah pun memasuki carta entri popular. Korang boleh rujuk di sidebar blog Murni.

Terima kasih sifu HH kerana menganjurkan segmen yang dapat membantu blogger untuk tingkatkan trafik blog, Murni hargai sangat usaha sifu HH. Ni yang buatkan Murni bertambah semangat nak aktif semula menulis blog. Murni harapkan supaya sifu HH pertimbangkan untuk menganjurkan segmen seperti ini pada masa akan datang. 

18 ulasan:

  1. Bestnya.. saya nak rasa 10 visitor sehari pun belum pernah :'(

    BalasPadam
    Balasan
    1. Murni doakan semoga blog DEDAUNCOMEL.COM dpt visitor yg ramai :)

      Padam
  2. Wahhhh. Tahniah! Bukan mudah tu nak dapat 1k! Saya singgah dan follow sini ya. Salam perkenalan. Jemput ke blog saya jika berkelapangan 😊

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Syed sudi singgah ke blog & siap follow :)
      Murni dah balas kunjungan syed.

      Padam
  3. wahhh, tahniah 🎉 bukan senang tu mau dapat 1k+++! teruskan berusaha 😄

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih NOUR ADIEB.
      Bukan senang nak dpt 1k++ kena usaha lebihlah lepas ni :D

      Padam
    2. yeahhh, jom usaha lebih demi nak dapatkan 1k pageviews. moga dipermudahkan, ameeen

      Padam
  4. Tahniah ye. Tak sangka dapat juga ke bulan lepas diroketkan hehe.

    Lepaa ni bolehlah usaha gapai pv 1k ++ kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih ELIH JAPAHAR, In Sha Allah lepas ni kena usaha lebih lagi utk cpai 1k pv shari.

      Padam
  5. waaa bestnyaaa...
    hye dear.. jemput join segmen blog saya
    http://fashapurple.blogspot.my/2017/03/segmen-bloglist-april-2017-by-farah.html
    ada giveaway untuk 3 blogger bertuah =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sis FASHA sudi jemput join segmen 😊

      Padam
  6. tahniah...
    aida ada la few entri pv capai 1k.
    but bukan dlm sehari la :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih sis ADIANIEZ AIDA 😊
      samalah Murni pun mcm tu juga ada entri yg capai pv 1k

      Padam
  7. Alhamdulillah, seronok saya dapat bantu .. lepas ni kena usaha lagi supaya boleh dpaat banyak trafik ke blog ye.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah... Terima kasih lagi sekali sifu HH. In Sha Allah Murni cuba utk dptkan trafik lebih 😁

      Padam
  8. Mrs. A pun meroket jugak tapi sayang tak sempat nak printscreen huhuhu...

    BalasPadam