Rabu, Mac 08, 2017

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket | Assalamualaikum & hi readers! Petang tadi bila Murni scroll newsfeed FB, baru Murni perasan rupanya blogger sifu HH ada anjurkan satu segmen yang dapat membantu blogger untuk tingkatkan trafik blog memasing. Murni pun tak nak lepaskan peluang ni, syarat pun sangat mudah rasa rugi sangat kalau tak sertai. 

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket


Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket

Syarat Penyertaan

Anda hanya perlu penuhkan syarat-syarat di bawah sahaja, bila syarat di bawah dipenuhi, maka nantikan sahaja magik yang membuatkan trafik blog anda meroket tanpa anda sedari... :) Saya jamin 100% trafik anda akan naik luar biasa selepas join segmen saya ini.

Orait. Nak join? Penuhi syarat berikut ye ...
  1. Peserta mesti ada blog
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti ada link ke blog/post ini.
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket.
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL
  6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan
Maklumat lanjut mengenai segmen ni, korang boleh klik bnner di atas.

Kepada sifu HH 

Murni nak trafik blog meroket untuk post saya yang ni: 

https://murnimohdyusof.blogspot.my/2017/03/minat-ke-arah-tatarias-wajah.html

Terima kasih 😁😁😁


3 ulasan:

  1. Terima kasih kerana sudi join segmen saya. In Sha Allah, entri tersebut akan meroket malam 11 Mac 2017.
    ..
    - hasrulhassan.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama sifu HH. Murni baru terjaga jam 1, tergerak hati nak buka blog...Murni tengok PV dahn mencanak naik mencecah 1300. Tak pernah lagi merasa dpt pv sehari macam tu sblm ni. Terima kasih sifu HH sbb dah anjurkan segmen yg dah bantu tingkatkan pv blog Murni :D

      Padam
  2. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    - Mia Liana

    BalasPadam