Sabtu, Jun 18, 2016

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016 | Assalamualaikum & salam sejahtera. Hujung minggu macam ni bila tak ada benda yang nak dibuat sangat, barulah Murni ada kesempatan update blog. Murni nak ajak korang yang masih belum menyertai Raya Giveaway RM1000 by Nile.com.my bolehlah cecepat klik link yang berwarna untuk turut serta meriahkan giveaway ni.

Jualan Raya Meletop 2016

Jualan Raya Meletop 2016

5 item dari nile.com.my yang menjadi pilihan hati Murni tak lain tak bukan kalau bukan handbag or kasut. Full details mengenai kelima-lima item ni korang boleh klik pada gambar.

Jualan Raya Meletop 2016

Product: Mini shoulder bag
JLM2016 Sales price: RM6.50
Date: 22/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 500 units only


Jualan Raya Meletop 2016


Product: Bow Design Princess Flats
JLM2016 Sales price: RM12.50
Date: 23/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 250 units only


Jualan Raya Meletop 2016

Product: Korean Style Chain Shoulder Bag
JLM2016 Sales price: RM13.90
Date: 30/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

Jualan Raya Meletop 2016

Product: Shinny Surface Woman Flats
JLM2016 Sales price: RM11.90
Date: 29/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only


Jualan Raya Meletop 2016

Product: Fashion 6-in-1 Women Bag
JLM2016 Sales price: RM42.90
Date: 20/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Mana tahu rezeki Murni tak pun rezeki korang menang wang tunai dari Nile.com.my:

  • RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
  • RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
  • RM 100 Duit Raya x 3 pemenang
Tarikh tutup untuk menghantar penyertaan 30 Jun 2016, 11:59 p.m. Semoga berjaya!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan