Cantik dan Sihat dengan Produk Keluaran RF3 WORLD

Cantik dan Sihat dengan Produk Keluaran RF3 WORLD | Assalamualaikum & salam sejahtera. Sempena cuti Hari Kaamatan hari ini dan esok, ada baiknya Murni manfaatkan cuti Murni dengan menulis di blog. Bagi anda yang bercuti pada hari ini selamat bercuti dan beristirahat di samping famili atau sahabat handai dan kepada anda yang bekerja jangan malas kena rajin tau :)

Entri kali ni Murni akan kongsikan kepada anda mengenai produk-produk kecantikan dan kesihatan keluaran RF3 WORLD yang mendapat sambutan yang cukup baik di Malaysia dan untuk pengetahuan anda RF3 WORLD sudahpun berjaya tembusi pasaran antarabangsa.

Cantik dan Sihat dengan Produk Keluaran RF3 WORLD
Profil Syarikat RF3 World


Cantik dan Sihat dengan Produk Keluaran RF3 WORLD

Terdapat empat jenis produk kecatikan dan kesihatan keluaran RF3 WORLD yang mana acap kali mendapat permintaan yang tinggi dalam kalangan pengguna teridiri daripada kaum adam dan hawa yang ingin cantik dan sihat dalaman dan luaran, antara produk keluaran RF3 WORLD seperti berikut;

 1. Firmax3
 2. SoulMax3
 3. O2Max3
 4. Slimax3

Cantik dan Sihat dengan Produk Keluaran RF3 WORLD
Barisan Produk Keluaran RF3 WORLD

1. Firmax3

 • Krim pertama di Malaysia yang menggunakan kaedah terapi daripada bahan tumbuhan semulajadi dari seluruh negara.
 • Penstabil hormon bagi memulihkan hormon dalaman seterusnya dapat merawat pelbagai penyakit berpunca daripada ketidakseimbangan hormon seperti tekanan, menguruskan badan, dan menegangkan payudara dan sebagainya.
 • Menggunakan teknologi Nano untuk menegangkan kulit dan memperbaiki sel kulit

Klik [+] Kelebihan, Kandungan dan Cara Penggunaan krim Firmax3 

2. SoulMax3 

 • Produk minuman gabungan untuk kesihatan luaran dan dalaman yang menggunakan 7 teknologi dari 6 buah negara.
 • Berfungsi untuk membaiki sel-sel yang mati dan bertindak sebagai antioksidan yang terbaik untuk tubuh.
 • Kesan yang sangat positif pada kecantikan kulit, kesegaran tubuh badan, minda dan yang paling utana untuk menjalani kehidupan yang sihat.

3. O2Max3
 • Serum khusus untuk mencerahkan kulit dengan menggunakan oksigen sebagai penghantar serum menyerap masuk ke dalam kulit.
 • Berfungsi untuk membersihkan, memperbaiki dan memutihkan wajah serta membunuh bakteria.
 • Pada masa yang sama ia boleh mengubah tekstur kulit agar kelihatan licin dan cantik, menghidrat dan menambah antioksida pada permukaan kulit, menambah baik penampilan kulit, tekstur, seri dan gaya hidup seseorang.

4. SliMax3
 • Bukan pil kurus, losyen atau krim kurus. SliMa3 menggunakan teknologi Monte Carlo yang berasaskan Gel Air yang mudah menyerap, tidak melekit dan tidak panas. Mengandungi 19 ramuan terpilih yang dapat memberi kesan pantas.
 • Kelebihan SliMax3 dapat membantu mencairkan darah dan melancarkan peredaran darah dalam tubuh terutamanya pada bahagian yang berlemak, di samping dapat membantu membakar lemak secara maksima dan dapat mengurangkan masalah selulit.

Adakah Produk RF3 WORLD Selamat Untuk Digunakan?

Cantik dan Sihat dengan Produk Keluaran RF3 WORLD
Produk RF3 WORLD dapat kelulusan KKM

Jawapannya, YA. Kesemua produk keluaran syarikat RF3 World adalah selamat untuk digunakan kerana telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia, KKM dan disahkan HALAL oleh pihak JAKIM. RF3 WORLD juga memiliki Amalan Pengilangan Yang Baik atau Good Manufacturing Practices (GMP)

***Artikel Cantik dan Sihat dengan Produk Keluaran Rf3 WORLD ni merupakan entri sokongan bagi Contest Cari Duit Raya 2016 yang dianjurkan oleh blogger AkmaOmar.com. Jemput baca artikel [+] RF3 World Firmax3 Malaysia untuk mengetahui lebih lanjut mengenai krim hebat yang memberi banyak manfaat kepada penggunanya.

Share this:

, ,

CONVERSATION

0 comments:

Catat Ulasan