Rabu, Februari 24, 2016

DIY Bunga Mawar

DIY Bunga Mawar


DIY Bunga Mawar | Assalamualaikum & salam sejahtera. Murni update entri ni sebab nak lari sekejap dari kesibukan untuk siapkan job berbayar yang Murni dapat awal bulan ni. Masih berbaki 3 assignment lagi.      

                    
Berharap sangat boleh bahagikan masa dengan sebaiknya, even jadual dah susun elok-elok still ada yang termiss jugak. Eh! terluah pulak apa yang di rasa hihi, tu semua rezeki yang Allah nak bagi sebelum start latihan kat KWSP bulan depan. Moga bisa terus bertabah hadapi semuanya. 

DIY Bunga Ros

Ok tak nak luah lebih-lebih, balik kepada tujuan asal. Bagi penggemar bunga ros yang tegar like me, Murni nak kongsikan satu DIY bunga mawar yang mana korang boleh cuba buat sendiri, sangat mudah, nampak cantik dan menarik. Korang boleh guna tisu tak pun kertas. 

Korang boleh rujuk gambar di bawah ni untuk pemahaman korang cara nak buat DIY bunga ros. Kalau dah siap nanti bolehlah buat hiasan dalam rumah or pejabat korang. 


DIY Bunga Mawar

DIY Bunga Mawar

DIY Bunga Mawar

DIY Bunga Mawar

DIY Bunga Mawar

Murni belum berkesempatan lagi nak buat DIY bunga mawar ni, korang yang ada masa bolehlah cuba buat nanti. Selamat berDIY ya. 

Sumber gambar: Facebook 

1 ulasan:

  1. Allah cantiknya...nak buat la 1 set..jimat x payah membeli..kalo dah bosan boleh buang je..heheheh

    BalasPadam