Isnin, Disember 21, 2015

Gegaran Gempa Bumi di Lahad Datu, Sabah

Gegaran Gempa Bumi di Lahad Datu, Sabah | Assalamualaikum  salam sejahtera. Merasa buat kali yang kedua gegaran gempa bumi. Rasa takut pun ada, tengah duk taip entri blog tetiba kerusi meja bergerak, tengok kipas yang bergantung di siling pun tengah menari-nari. Haaa boleh lagi melawak.

Maklmat Gempa Bumi

Gegaran Gempa Bumi di Lahad Datu, Sabah

Murni rasa gegaran gempa dalam jam 2.47 a.m macam tu haaa nampak tak sempat lagi tengok jam laptop. Murni dah cek di Laman Web Rasmi Jabatan Meteorologi Malaysia (Met Malaysia), memang betullah ada kejadian gempa bumi yang berlaku di Kalimantan, Indonesia. Kawasan ni sangat hampir dengan Tawau, Sabah. 


Murni yang duk menetap di Lahad Datu pun terasa gegaran gempa yang mana gegarannya tidaklah sekuat apa yang dirasakan oleh kawan-kawan Murni yang menetap di Tawau. 

Semoga Allah melindungi kita semua. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan