Nak Simkad ONEXOX PERCUMA

Nak Simkad ONEXOX PERCUMA | Assalamualaikum & salam sejahtera. Berita baik Murni nak kongsikan kepada rakan-rakan blogger yang membaca entri ini, Blog Coretan Anuar ada menganjurkan Contest SEO: Pengalaman Bersama ONEXOX yang mana setiap peserta boleh memperolehi Simkad ONEXOX secara percuma. Hadiah bagi para pemenang Contest SEO ni pun memang  agak lumayan iaitu wang tunai yang bernilai lebih 2K.

Nak Simkad ONEXOX PERCUMA
KLIK BANNER!

Nak Simkad ONEXOX PERCUMA

Tak rugi sebenarnya join contest ni, Simkad ONEXOX memang dah sah-sah akan jadi milik korang selepas buat pendaftaran. Selain tu, time ni jugaklah korang boleh uji sejauh mana tahap pengetahuan korang mengenai SEO ni. Kalau ada rezeki manalah tahu boleh jadi salah seorang pemenang. Apa yang menariknya melalui Simkad ONEXOX ni juga korang boleh menjana pendapatan pasif tanpa perlukan modal.

Syarat Utama Contest SEO
  • Syarat utama untuk menjadi peserta ialah blog perlu berumur sekurang-kurangnya setahun dan URL blog yang baru didaftarkan semalam atau bulan lepas tidak dibenarkan untuk menyertai contest ini.
  • Setiap peserta perlu manulis entri bertajuk "Nak Simkad ONEXOX PERCUMA".
  • Syarat selebihnya korang boleh baca di SINI

Tarikh Tamat Contest SEO

Blog akan dinilai berdasarkan kata kunci "Pengalaman Bersama ONEXOX"  yang mendapat tempat di Google Malaysia (http://www.google.com.my) pada tarikh 21 Januari 2016.

Hadiah Pemenang Contest SEO
  1.  Pemenang tempat Pertama : Wang Tunai RM1,000
  2.  Pemenang tempat Ke 2 : Wang Tunai RM500
  3.  Pemenang tempat Ke 3 : Wang Tunai RM300
  4.  Pemenang tempat Ke 4 : Wang Tunai RM200
  5.  Pemenang tempat Ke 5 : Wang Tunai RM100
  6.  Pemenang tempat Ke 6 : Wang Tunai RM50
  7.  Pemenang tempat Ke 7 : Wang Tunai RM50
  8.  Pemenang tempat Ke 8 : Wang Tunai RM50
  9.  Pemenang tempat Ke 9 : Wang Tunai RM50
  10.  Pemenang tempat Ke 10 : Wang Tunai RM50

Jemput rakan-rakan blogger untuk sertai contest ini. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Semoga berjaya!

3 ulasan:

  1. Memang menarik contest ini, siapa yang mendaftar jadi peserta automatik dapat simkad ONEXOX. Siapa nak bagi percuma simkad tu kan Murni...?

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu, peluang dtg sekali je tak tahu bila lg boleh dpt free simkad mcm ni. yg bestnya dgn simkad ONEXOX ni, kita boleh jana pndptn pasif

      Padam
  2. Dah dapat free simkad ONEXOX kerana sertai contest SEO Pengalaman Bersama ONEXOX.

    BalasPadam