Contest Review Lynk.my 2015

Contest Review Lynk.my 2015


Contest Review Lynk.my 2015 | Assalamualaikum & salam sejahtera. Nampaknya Murni agak ketinggalan di belakang untuk sertai contest anjuran Lynk.my. Murni tenok senarai peserta hampir mencecah angka 100. Huhhh tak sangka hebat sungguh penangan Contest Review Lynk,my 2015 ni.

Contest Review Lynk.my 2015

Salah satu daya tarikan contest ini tak lain dan tak bukan ialah hadiah wang tunai yang cukup lumayan bernilai 4 k. Contest ini mepertandingkan 3 kategori utama iaitu Top SEO, Top Creative dan Top LynkUndi.


Top SEO
1st Place RM500
2nd Place RM300
3rd Place RM100


Top Creative
1st Place  RM1000
2nd Place RM500
3rd Place RM200

Top Lynkundi
1st Place  RM500
2nd Place RM300
3rd Place  RM100

Agak lumayan kan hadiah contest ni? Apa yang menariknya lagi setiap penyertaan adalah layak untuk memenangi ketiga-tiga kategori yang dipertandingkan. Pertandingan ini akan berakhir pada 27 Disember dan pemenang akan diumumkan pada 29 Disember. Ok dah tahu serba sedikit mengenai contest ni, jom berkenalan dengan lynk.my!

Klik [+] SINI untuk Murni menang hadiah bernilai 4k daripa Lynk.my 

Apa itu Lynk.my? 

Lynk.my merupakan penyedia perkhidmatan bagi memendekkan URL. Pengguna berdaftar yang berkongsi URL lynk.my akan dibayar mengikut jumlah pelawat. Kadar yang ditetapkan merupakan antara yang tertinggi untuk rakyat Malaysia di seluruh dunia.

Kelebihan Lynk.my kepada Pengguna Berdaftar

  1. Pendaftaran adalah percuma.
  2. Platform pengiklanan yang sangat murah iaitu serendah RM 10 sahaja.
  3. Pengguna dapat menjana pendapatan sampingan hanya dengan kongsi URL ke media sosial.
  4. Pembayaran akan dibuat menerusi Online Banking
  5. Fokus target audiens datangnya daripada Malaysia
  6. Lynk.my mempnyai sistem Smart Filtering yang mana akan melindungi pengiklan daripada sebarang gangguan yang tidak baik daripada web spider/proxy dengan bantuan Mr BotBot. Alahai comelnya nama hihi.
  7. Pengguna berdaftar boleh melihat dengan lebih dekat statistik, graf dan negeri-negeri pelawat secara terperinci bagi setiap shrinked Lynk URL

Cara untuk Memendekkan URL

Caranya adalah semudah ABC, 123, Alif Ba Ta. Tak percaya boleh rujuk gambar di bawah ni.


Haaa nampak tak URL yang panjang pun boleh dipendekkan. Hanya copy paste atau taip URL yang anda ingin pendekken di ruang yang tersedia. Jangan risau URL yang pendek tu pun masih dan tetap akan direct ke halaman yang anda inginkan. 

Klik [+] SINI untuk Murni menang hadiah bernilai 4k daripa Lynk.my

Bagi anda yang sedang dan mula berjinak-jinak dengan program affiliate macam Murni sendiri, lynk.my merupakan platform yang terbaik untuk dicuba. Ia bukan sahaja dapat memudahkan promosi produk affiliate di media sosial malah pengguna juga dapat mengetahui pelawat unik yang singgah ke halaman affiliate anda.  

Bukan itu sahaja, anda juga boleh menjana pendapatan sampingan hanya dengan kongsikan URL lynk.my di media sosial, sambil menyelam minum air katakan.

Jangan berasa was-was untuk menggunakan sistem lynk.my ini. Bagi anda yang tak daftar lagi bolehlah cepat-cepat bertindak. Jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama dia di ambil orang lalala Eh, boleh pulak ternyanyi sekali...haha

Jangan lepaskan peluang yang dah terhidang, rugi kalau tak daftar sebagai pengguna sekarang. Anda boleh pilih sama ada nak jadi advertiser atau publisher.

Ok, sampai di sini sahaja review mengenai Lynk.my daripada Murni. 

Klik [+] SINI untuk Murni menang hadiah bernilai 4k daripa Lynk.my

Bertuah sungguh rakan-rakan blogger yang menghantar awal artikel penyertaan mereka. Tahniah Murni ucapkan. Untuk makluman, 50 peserta terawal akan mendapat gajet khas bernilai RM40 yang ditaja oleh ikedaikami.com

Hadiah 50 Peserta Terawal



Bagi rakan blogger yang belum sertai contest ini, apa tunggu lagi rebutlah peluang yang terhidang. Sebelum Murni akhiri penulisan artikel ni Murni mohon hjasa baik anda untuk beri sokongan artikel Contest Review Lynk,my 2015 dengan klik imej di bawah. AWAS jangan terkejut nampak muka kak limah...


KLIK IMEJ


Mohon share artikel ini. Terima kasih.

20 ulasan:

  1. Thanks for info.
    Berminat pula nak join contest ni :)

    BalasPadam
  2. Goodluck dengan kontest REVIEW LYNK.MY 2015 ... saingan banyak tapi tak mustahil leh menang .. in Sha Allah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. In Sha Allah semoga ada rezeki utk menang...agak terlambat utk sertainya, apa2 pun kena usaha lebih btw terima kasih sifu HH

      Padam
    2. Kita tulis ikut teknik yang kita tahu je .. :) jangan overdo dah la

      Padam
  3. Tahniah atas turut sama menyertai contest ini. Semoga berjaya dan maju jaya

    BalasPadam
  4. Dekat hujung tu tadi memang menakutkan saya.. Semoga Berjaya dalam contest review lynk.my 2015 nanti ya. Saya pun nak cuba joint juga contest ni..

    BalasPadam
  5. Semua peserta contest review lynk.my 2015 punya peluang untuk menang! Semoga berjaya ya... InsyaAllah...

    BalasPadam
  6. Good luck tn.. Aya pun join juga.. Doktor Blogger mencuba nasib..hehe

    Di sini: Contest Review Lynk.my 2015

    BalasPadam
  7. Kalau menang jangan lupa buat makan makan he he

    BalasPadam
  8. Kalau menang jangan lupa buat makan makan he he

    BalasPadam
  9. Kalau menang jangan lupa buat makan makan he he

    BalasPadam
  10. Kalau menang jangan lupa buat makan makan he he

    BalasPadam
  11. Cantik dan kreatif.....ada peluang untuk menang ni...semoga berjaya ya...dalam salam perkenalan....http://www.keladionline.com/2015/12/contest-review-lynk.html

    BalasPadam
  12. Salam perkenalan juga...Anyway semoga berjaya dalam pertandingan Contest ni... :)

    BalasPadam