TudungSiComel Mudah, Lembut dan Selesa Untuk Kanak-kanak

by - 6/09/2016
TudungSiComel Mudah, Lembut dan Selesa Untuk Kanak-kanak | Assalamualaikum & salam sejahtera. Entri ini ditujukan khas untuk golongan yang bergelar mak dan ayah dan umum kepada sesiapa sahaja yang membaca entri ini. 

TudungSiComel Mudah, Lembut dan Selesa Untuk Kanak-kanak

Murni nak perkenalkan kepada anda dengan satu website yang menjual tudung kanak-kanak yang mana ianya merupakan salah satu pembekal tudung kanak-kanak di Malaysia dan telah dikenali sejak tahun 2013 lagi. Website yang Murni maksudkan ialah TudungSiComel.com. Selain daripada tudung kanak-kanak, TudungSiComel turut menjual jubah, telekung kanak-kanak dan aksesori.

tudung kanak-kanak, tudung kanak-kanak online 2015, pembekal tudung kanak-kanak
TudungSiComel Mudah, Lembut dan Selesa


Mengenai TudungSiComel.com

TudungSiComel.com merupakan antara Pembekal Utama Tudung Kanak-kanak di Malaysia dengan hasrat untuk memudahkan terutamanya rakyat Malaysia bagi mendapatkan tudung kanak-kanak yang berkualiti dengan nilai hebat.
“Misi kita adalah untuk membudayakan budaya pemakaian tudung bermula dari usia muda. Kita percaya; melentur buluh biarlah dari rebungnya" 

TudungSiComel ditubuhkan pada tahun 2013. Pengasasnya merupakan seorang bekas pegawai tentera yang pernah berkhidmat dengan TUDM selama 12 tahun sebelum menamatkan perkhidmatan. 

Beliau mengambil keputusan untuk menjalankan perniagaan iaitu pemasaran secara online agar dapat meluangkan lebih banyak masa berkualiti bersama-sama keluarga. Apa yang menjadi keutamaan belaiu adalah dapat melihat anak-anaknya membesar di depan mata serta mendidik menjadi insan soleh/solehah.

Koleksi TudungSiComel

Klik pada gambar untuk direct ke katalog TudungSiComel. Terdapat pelbagai design dan pilihan warna yang bakal buatkan hati anda rasa geram bila melihat kecomelan anak-anak kecil yang menggayakan koleksi TudungSiComel. Serius tak tipu haha. 


tudung kanak-kanak, tudung kanak-kanak online 2015, pembekal tudung kanak-kanak, Tudung Kanak-kanak, Shawl Instant Kanak-kanak
Instant Shawl Hyrid 

tudung kanak-kanak, tudung kanak-kanak online 2015, pembekal tudung kanak-kanak, Tudung Kanak-kanak, Shawl Instant Kanak-kanak
Tudung My Love

tudung kanak-kanak, tudung kanak-kanak online, pembekal tudung kanak-kanak, Tudung Kanak-kanak, Shawl Instant Kanak-kanak
Instant Shawl Batrisya

InshaAllah TudungSiComel sangat mudah untuk dipakai, rasa lembut dan sangat selesa untuk digayakan oleh kanak-kanak. 

Jaminan Wang DikembalikanHaaaa ni ada berita baik punya yang Murni nak kongsi kepada anda. Katalah anda tak puas hati dengan tudung yang dibeli di TudungSiComel.com, anda boleh tukar tudung tersebut atau pun duit anda akan dikembalikan. Jaminan yang diberikan dalam tempoh 180 hari dari tarikh penerimaan. Testimoni Pelanggan TudungSiComel


Testimoni Pelanggan TudungSiComel

Testimoni Pelanggan TudungSiComel


Testimoni Pelanggan TudungSiComel

Testimoni Pelanggan TudungSiComel


Cuba bayangkan kalaulah anak-anak/anak buah anda yang pakai TudungSiComel ni, mesti terserlah kecomelan mereka. kan??? 

TudungSiComel mudah, lembut dan selesa untuk kanak-kanak, so apa tunggu lagi jom grab sehelai dua untuk anak-anak kesayangan anda. Masa mereka kecik-kecik ni lah yang sesuai untuk didik mereka bertudung, nanti bila dah besar mesti rasa segan nak tayang aurat dah. Melentur buluh biarlah dari rebungnnya.

Salam.You May Also Like

0 comments