Menang Kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah

Menang Kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah | Assalamualaikum & salam sejahtera. Keputusan bagi pemenang Kontest Telekung Reehan Pilihan Muslimah anjuran blogger sifu Hasrul Hassan. Alhamdulillah syukur sangat sebab Murni dapat menempatkan blog Murni dalam kalangan pemenang bagi kategori SEO. 

telekung reehans pilihan muslimah
Menang Kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah


Menang Kontest Telekung Reehans Pilihan Muslimah


Untuk pengetahuan korang, actually ini merupakan kali kedua Murni menang kontest kategori SEO. Kontest SEO yang pertama Murni pernah join ialah Contest SEO Jom Aktifkan Mykad masa ni Murni dapat tempat ke-5. Murni pernah juga join kontest SEO yang lain tapi tak ada rezeki nak menang disebabkan kesilapan teknikal. Alhamdulillah kontest kali berjaya menang tempat kedua. 

1 masalah yang Murni hadapi masa minggu pertama dah submit entri penyertaan ada satu ketika tu artikel Murni dah ke laut sampai ke page 5, time ni rasa macam dah tak ada peluang nak menang...haha tapi tetap gigih nak cari jalan penyelesaian jugak and alhamdulillah nasib baik cepat bertindak dapatlah kembalikan artikel ke page 1st.

Keputusan Penuh Pemenang Kategori SEO:


Pemenang bagi kategori artikel terbaik masih belum diumumkan lagi, agak-agak siapalah yang bertuah tu. Murni rasa macam tak ada je peluang nak menang untuk kategori ni, almaklumlah peserta lain pun hebat-hebat belaka.

Tahniah kepada semua pemenang!

4 ulasan:

  1. Tahniah Murni berjaya tempat kedua dalam kontest SEO Telekung Reehans...

    Bolehlah berkongsi bagaimana entri itu boleh berada di tempat kedua?

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih bro kamil, Murni tak pandai sgt bab2 SEO ni InshaAllah klu Murni ada masa, Murni akan kongsikan mana-mana yg berkaitan

      Padam