Jumaat, Oktober 09, 2015

10 Entri Blog Denaihati Dapat Trafik Paling Banyak

10 Entri Blog Denaihati Dapat Trafik Paling Banyak | Assalamualaikum & salam sejahtera. Korang dah join ke contest yang dianjurkan oleh Blog Denaihati? Haaa kalau tak join lagi jom meriahkan contest ni, manalah tahu ada rezeki dapat menang 100 ringgit. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu kan?

Maklumat Contest Blog Denaihati

10 Entri Blog Denaihati Dapat Trafik Paling Banyak, contest blog denaihati
Contest Blog Denaihati


10 Entri Blog Denaihati Dapat Trafik Paling Banyak


    1. Rahsia Masjid Nabawi Madinah
    2. Tuan Guru Nik Aziz Nik Mat semuga damai mu di sana
    3. Kisah Malang di kaunter bank
    4. Blogger Dr. Fatin Liyana dah bertunang rupanya
    5. Menziarahi makam Rasul dan Nabi di pelusuk dunia
    6. Gambar Masjid Al Aqsa dan Dome of the rock
    7. 10 individu terkaya Malaysia 2015
    8. GST apa yang kena tax
    9. GST realiti sebenar
    10. Restoran Melayu bila lagi nak berubah

    Korang yng nak join masih sempat lagi tau, last submit link penyertaan 11:59 pm, 13/10/2015. Sambil join contest di blog denaihati, bolehlah tambah pengetahuan am. Sambil menyelam minum air katakan. Murni pun tak berapa pasti sangat dengan jawapan yang Murni berikan ni, dah usaha selebihnya berserah kepada Allah *senyum. Semoga berjaya!!!

    Tiada ulasan:

    Catat Ulasan