Jana Pendapatan Sampingan Dengan Affiliate SIMPLEHIJAB


Jana Pendapatan Sampingan Dengan  Affiliate SIMPLEHIJAB | Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Ada tak di antara korang yang nak jana pendapatan sampingan setiap bulan? Ok, kalau ada Murni nak kogsikan kepada korang satu Program Affiliate SimpleHijab yang mana korang boleh dapatkan duit hanya dengan menggunakan hujung jari anda sahaja. Pendaftaran nak jadi ejen affiliate adalah free tak dikenakan sebarang bayaran pun. 

Jana Pendapatan Sampingan Dengan  Affiliate SIMPLEHIJAB


Sebelum Murni kongsikan kepada korang mengenai keistimewaan sistem Affiliate SIMPLEHIJAB, ada baiknya Murni berikan sedikit info berkaitan latar belakang SIMPLEHIJAB.


Untuk pengetahuan korang SIMPLEHIJAB mula diasaskan pada penghujung tahun 2014. Pada ketika ini SIMPLEHIJAB mempunyai 1,103,958 Likes di Facebook Page dan lebih daripada 140,000 Followers di Instagram. SIMPLEHIJAB merupakan jenama tudung yang kian meningkat naik namanya terutamanya di Malaysia, Singapura dan Brunei Darussalam.

Keistimewaan Sistem Affiliate SIMPLEHIJAB

 •  Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
 • Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
 • Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
 • Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
 • Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian (bergantung kepada jenis tudung) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
 • Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi.


Apa yang lebih menarik lagi?


 • Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.
 • Contoh: Anda mengajak si A untuk menjadi agent. Maka anda akan mendapat komisen sehingga 5% (bergantung kepada jenis tudung) sekiranya si A membawa pelanggan untuk membeli di SIMPLEHIJAB. Sekiranya si A mengajak si B menjadi agent, anda tidak akan memperoleh sebarang komisen sekiranya si B membawa pelanggan untuk membeli di SIMPLEHIJAB.

Pendaftaran Ejen Affiliate SIMPLEHIJAB


Jom daftar sekarang melalui link berikut: www.simplehijab.co

Share this:

CONVERSATION

2 comments:

 1. Ya saya juga sudah mendaftar untuk ini :)
  Maaf , awak mahu menjana side income ? Dengan prepaid toneexcel yang memberi kita pelbagai faedah dan mampu memuntahkan duit ke dalam akaun bank kita :)
  Jemput datang ke entry saya pasal simkad ini ye http://asyikinrashid.blogspot.my/2015/09/toneexcel-prepaid-yang-memuntahkan-duit.html

  BalasPadam