Khamis, September 17, 2015

Gambar Anak Yusry dan Lisa Surihani

Gambar Anak Yusry dan Lisa Surihani | Assalamualaikum & salam sejahtera. Sebelum ni ada gambar palsu seorang bayi yang disebarkan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab yang menyatakan bahawa bayi tersebut merupakan anak Yusri dan Lisa Surihani walhal semua tu tidak benar sama sekali. Masa keluar cerita tu Murni pun tak adalah nak percaya bulat-bulat.

Gambar Anak Yusry dan Lisa Surihani 


gambar anak yusry dan lisa surihani
Anak Yusry dan Lisa Surihani

Akhirnya Yusry dan Lisa Surihani kongsikan gambar anak perempuan sulung mereka. Walaupun tak nampak gambar penuh muka bayi comel ni, tapi Murni tetap seronok tengok kebahagiaan yang terpancar di wajah Yusry dan Lisa.

Sedikit info berkaitan anak perempuan sulung Yusry dan Lisa. Nama bayi belum diputuskan lagi dan akan diumumkan selepas tujuh hari. Dilahirkan dengan berat 3.4 kg pada 15 September 2015 kira-kira pukul 11:44 malam di Pantai Medical Centre Bangsar.

Sumber: Astro AWANI

6 ulasan:

  1. Balasan
    1. kan...huaaa nk tengok sangat full muka baby, tak sabar hihi

      Padam
  2. tahniah buat lisa & yusri
    singgah & follow 442

    BalasPadam
  3. comel btoi anak dorang

    Salam kenal dari blog uzu, kisah emas putih
    Jom singgah blog : Nurfuzie.com

    BalasPadam
  4. Azney singgah BW dari segmen Emas Putih :)
    http://www.azneyshamsuddin.com/

    BalasPadam
  5. Tahniah buat lisa dan yusry
    Comel baby

    Jemput singgah blog sy SPORTING MUMMY

    BalasPadam