Isnin, Julai 20, 2015

Selamat Hari Raya Aidilfitri!

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Happy Eid Mubarak

Selamat Hari Raya Aidilfitri! | Assalamualaikum & salam sejahtera. Hari ni dah masuk raya ke-4, tengah-tengah malam buta cenggini dengan mata yang kuyu, ngantuk yakmat!, Murni gagahkan jugak diri nak menghupdate belog. 

huhu sedih tau blog terabai sejak first syawal hari tu nak bagi ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri dekat saudara mara dan sahabat sendiri pun tak terlayan apatah lagi dengan rakan alam maya tak menyempat langsung busy memanjang nak urus itu, nak urus yang ini, mana dengan satu assignment tak siap-siap lagi. Maaf sangat. Pening kepala dibuatnya. 

Murni nak ambik kesempatan yang ada ni nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua yang mengenali diri ini & minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki kalau ada salah silap na. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan