Koleksi Terbaru Jubah Qirani di SweetMuslimah.com

Koleksi Terbaru Jubah Qirani di SweetMuslimah.com | Assalamualaikum & salam sejahtera. Actually kalau nak diikutkan minggu lepas lagi Murni nak share dengan korang semua koleksi terbaru Jubah Qirani di SweetMuslimah.com, memandangkan Murni busy sangat nak menyiapkan assignment maka tertangguhlah hasrat di hati nak share benda baik especially untuk kaum hawa yang sukakan jubah. Nasib baiklah hari ni Murni ada masa sikit, so bolehlah korang cuci mata jap tengok koleksi terbaru Jubah Qirani. 

Koleksi Terbaru Jubah Qirani di SweetMuslimah.com
Klik Gambar untuk Maklumat Lanjut

Klik Gambar untuk Maklumat Lanjut

Klik Gambar untuk Maklumat Lanjut

Klik Gambar untuk Maklumat Lanjut


Klik Gambar untuk Maklumat Lanjut
Klik Gambar untuk Maklumat Lanjut
Klik Gambar untuk Maklumat Lanjut

Klik Gambar untuk Maklumat Lanjut
Klik Gambar untuk Maklumat Lanjut

Kalau korang berminat nak beli salah satu daripada Koleksi Jubah Qirani ni boleh direct klik gambar untuk membuat pesanan online. 

SweetMuslimah.com


 Dimiliki oleh SM RICH MARKETING SDN BHD (1037731-K)
 GST ID NO: 001454637056
 100% bumiputra
 Produk yang disediakan adalah asli diimport terus dari kilang

 Pembekal rasmi kepada jenama Mutif, Ukhti, Qirani, Jannaty, Albina dan Zenitha.

 Matlamat: untuk menyediakan baju muslimah yang berkualiti dan terbaik untuk muslimah-muslimah di Malaysia.

 Urusan jual beli hampir 100% automatik, selamat dan cekap.


2 ulasan:

  1. Sekarang ni dah jadi trend pakai jubah kan? Asalkan menutup aurat, pakai apa-apa pun cantik. :)

    Jemput join giveaway http://www.fadzirazak.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html. 12 pemenang dicari!

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu sis, klu pergi mana2 majlis ke confirm ramai je yg pakai jubah...inshaallah sis Murni akan join bila assignment dah settle :D

      Padam