Rabu, Jun 24, 2015

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015
klik banner for more details

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015 | Assalamualaikum & salam sejahtera. Sekali lagi pihak nile.com.my, Website Shopping Online Malaysia menganjurkan giveaway khas untuk Malaysian blogger sempena Jualan Raya Meletop 2015 di nile.com.my.  

Well kalau korang nak berjimat untuk persiapan raya nanti, Murni sarankan korang terjah website nile.com.my ni. confirm korang akan rasa 'eh! biar betul harga barang-barang dekat sini, murah gila nak mampus' haha...serius tak tipu nile.com.my buat sale kaw2 punya siap free delivery lagi with min purchase RM48, dengan hanya RM150 je korang boleh dapat macam-macam tau. 

Ok, meh tengok pilihan Murni pulak untuk Jualan Raya Meletop 2015 di nile.com.my

#1 Haniya Paisley Jubah

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015, jubah corak paisley

Product: Haniya Paisley Jubah
Price Meletop: RM29.50
Date: 06/07/2015
Time: start: 11.00am 
Quantity: 100 pieces


Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015, Jubah

Price Meletop: RM29.90
Date: 02/07/2015
Time: start: 2.00pm 
Quantity: 80 pieces

#3 Haniya Mix Color Blouse

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015, Jubah

Product: Haniya Mix Color Blouse
Price Meletop: RM19.90
Date: 06/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Quantity: 80 pieces

#4 Crocodile Design 3-in-1 Woman Bag


Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

Product: Crocodile Design 3-in-1 Woman Bag
Price Meletop: RM28.90
Date: 03/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Quantity: 200 pieces


#5 Bow Stylish Heels

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015

Product: Bow Stylish Heels 
Price Meletop: RM11.50
Date: 01/07/2015
Time: start: 4.00pm 
Quantity: 100 pairs


Due Date untuk korang submit entri Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2015 
14/7/2015, 11.59 p.m

2 ulasan:

  1. Sukaaa sangat website ni sebab semuanya murah-murah!

    BalasPadam
  2. Salam ramadhan , semoga murah rezeki ,

    Good luck ya :)
    jemput singgah :)
    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2015.html

    BalasPadam