Sabtu, Jun 06, 2015

Raisyyah Rania Yeap Selamat Bernikah

Raisyyah Rania Yeap Selamat Bernikah | Assalamualaikum & salam sejahtera. Murni agak terkejut sebenarnya bila dapat tahu Raisyyah Rania Yeap atau yang dulunya dikenali sebagai Felixia Yeap dah pun selamat bernikah dengan seorang lelaki misteri. Info ni Murni perolehi daripada beautifulnara.com. 

Rasa macam tak percaya pulak kan sis Rara dah kahwin, tu yang tergerak hati nak skodeng fanpage sis Rara...hihi bila skodeng tu sis Rara memang tak da pun post gambar perkahwinan beliau. Tapi kan sis Rara macam dah bagi hint awal-awal lagi yang dia ni nak kahwin. Cuba korang nampak gambar kat bawah ni, Murni rasa nilah kut hint dia

Raisyyah Rania Yeap Selamat Bernikah

Gambar atas ni sis Rara ada post dekat fanpage bertarikh 30 May dengan caption " What happens when Superman sees Mermaid Barbie? * jeng jeng jeng!* #rarelove #rarelovestory #supermanmeetsmermaid



Then pada tarikh hari ni 6 June 2015, beberapa jam yang lepas sis Rara post gambar yang kat atas ni pulak dengan caption " Superman caught a Mermaid! "

See nampak tak kedua-dua patung tu sama je yang ada kat kereta tu. Murni pun ada perasan jugak sis Rara ada post gambar berkaitan dengan erti kebahagiaan...kalau korang nak tahu lebih lanjut pi terjah sendiri erk fanpage sis Rara


Raisyyah Rania Yeap Selamat Bernikah
Kredit foto

Murni ucapkan tahniah semoga perkahwinan sis Rara dan pasangan diberkati Allah SWT, bahagia dunia akhirat dan selamat menempuh alam perkahwinan buat kedua-duanya. 


2 ulasan:

  1. comel sangat dia ni. semoga kekal til jannah

    BalasPadam
  2. barakallah :) gila frust jejaka2 diluar sana. KAH!

    BalasPadam