Mood Menulis ke Laut & Cara Mengatasinya

Mood Menulis ke Laut & Cara Mengatasinya | Assalamualaikum & salam sejahtera. Dalam beberapa hari ni Murni tak ada masa sangat nak update blog sebabnya nak kena menyiapkan part time job ... (*rahsia) haha. Due date awal bulan depan. Mood sekarang ni dah ke laut, mata ni dari tadi pandang buku Pengurusan, buku tu pandang balik dengan renungan yang sangat memukau...haha. 

How to overcome mood menulis or buat assignment yang dah hilang? ok, ni salah satu cara yang Murni buat...Murni akan tengok gambar-gambar yang comel untuk sedapkan hati sendiri teheee. Tengoklah weyh terserlah kecomelan triplets ni, Daehan, Minguk & Manse. Kita tak pernah miss tau tengok The return of Superman, suka je tengok telatah bebudak ni.



credit foto {Ep. 62} — Comforting his brother

Depend pada cara masing-masing nak overcome mood tu macam mana. Kalau korang berada dalam situasi Murni sekarang ni, korang buat apa erk? Ok lah bai, Murni nak sambung buat kerja...

5 ulasan:

  1. Balasan
    1. haha yg ni best, murni pun suka gak klu bab2 mkn ni

      Padam
  2. Mungkin gi jalan jalan tengok reaksi orang dari situ boleh dapat ilham menulis

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah idea menarik gak tu, gi jln2 sambil tgk reaksi org skeliling...
      ok set nnt boleh try

      Padam