Sabtu, Jun 20, 2015

Mereka selayaknya digelar Superhero

Mereka selayaknya digelar Superhero | Assalamualaikum & salam sejahtera. Siapa yang Murni maksudkan Mereka selayaknya digelar Superhero? Selain ibu, mak, umi etc. yang korang gelarkan sebagai supermom yang jaga makan pakai since kita dari kecil lagi & banyak lagi yang mak kita buat untuk kita,  Murni pun nak share jugak actually ayah, bapa, pak, abah etc pun superhero in our life jugak but they treat us in different way from omma. Eh! tetiba jadi korean jap *tehee

Tengoklah weyh superhero dekat bawah super cool gitu, kan?

Mereka selayaknya digelar Superhero

Hati ni sebak tau bila cakap pasal bapa, bertuah korang yang still ada abah, dad, ayah etc masih berpeluang untuk rasa kasih sayang dari mereka kan? While Murni ni hanya mampu kirimkan doa je. Please korang, hargai mereka. If korang ada kesempatan masa raikanlah mereka sempena hari bapa yang bakal tiba. Huh sebak tetiba :'(

Ok, Murni tak mau sedih-sedih na! Well korang nak tengok tak bilamana your dad became superhero macam gambar kat bawah ni yang super duper mencuit hati Murni, korang boleh klik  >>> 16 Times You Were Convinced Your Dad Was A Superhero In Disguise 



Mereka selayaknya digelar Superhero!!

6 ulasan:

  1. alfatihah kak...xpe...bila ingat sedekah al-ftihah kt die..amin

    BalasPadam
    Balasan
    1. inshaallah, btw terima kasih sis Nurul Aqidah ^_^

      Padam
  2. moga ayah murni di kalangan org2 beriman ye :)
    aida tgh tunggu abah dtg umah ni.
    berbuka kat kat umah aida hi hi hi abah suka berjalan umah anak :)
    (aida terjah from fb kelab blogger)

    BalasPadam
    Balasan
    1. amin..terima kasih sis atas doanya & sudi singgah ke sini :)
      mesti best kan dpt kumpul dgn family

      Padam
  3. Beruntung mereka yang masih ada superhero dan supermom, rugilah mereka yang masih ada tetapi abaikan mereka

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu, kadang mrk yg ada mak bapak pun still abaikan mereka, realiti zmn skrg tak kesahlah anak tu hidup senang ke susah ke...dorg jd kalangan org yg rugi utk dpt redha dr org tua mrk...

      Padam