Isnin, Jun 15, 2015

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana | Assalamualaikum & salam sejahtera. Finally hari ni Murni baru ada kesempatan nak update gambar-gambar majlis akad nikah & resepsi Dr Anwar Fazal dan Dr. Fatin Liyana a.k.a kak fatin yang berlangsung pada 13 Jun yang lepas. 

Hati kita ni asyik memberontak je nak update gambar-gambar kak fatin yang terlajak awesome, sweet dan comel gitu. Tak sangka pejam celik pejam celik rasanya macam baru semalam je kan dapat berita yang kak fatin dah pun jadi tunangan orang, tuptup beberapa hari yang lepas dah pun selamat diijab kabul dan menjadi isteri yang sah kepada lelaki pilihan hati kak Fatin sendiri. 

Ok readers, meh usha gambar-gambar time Majlis Akad Nikah plus resepsi Dr Anwar dan kak Fatin yang terlajak sweet pada pandangan mata Murni sendiri hihi.. Sebelum tu korang tengoklah dulu video dekat bawah ni, rasa sebak pulak tetiba...

Majlis Pernikahan Dr Anwar + Dr. Fatin
Majlis Pernikahan Dr Anwar + Dr. Fatin.FB Live Update : CREATIVO™.OP : Maroon ProductionOV : Pelangi Putih Films.#aflwedding#creativoliveupdate#akadnikah
Posted by I <3 Fatin Liyana's [ honeykoyuki.blogspot.com ] on Saturday, 13 June 2015


Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana


Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana

Tahniah, tahniah  & tahniah Murni ucapkan buat kak Fatin dan juga Dr Anwar, semoga hubungan yang terbina diberkahi oleh Allah SWT dan semoga kak Fatin dan juga pasangan bahagia hingga hujung usia. Murni tumpang happy je :D Eh! tak sabar pulak rasanya nak tunggu blog post terbaru daripada kak Fatin.

credit video + Gambar Majlis Akad Nikah & Resepsi Dr Anwar Fazal + Dr. Fatin Liyana from fan page kak Fatin





Tiada ulasan:

Catat Ulasan