Isnin, Jun 22, 2015

Bujang Vs. Berkahwin

Bujang Vs. Berkahwin | Assalamualaikum & salam sejahtera. Murni just nak nak share dengan korang entri bergambar je without any explaination yang berjela-jela, ok! Rasanya korang boleh faham kut dengan hanya melihat gambar kehidupan bilamana time bujang single mingle gitu versus time dah berumah tangga. Boleh kan boleh kan? 

Bujang Vs. Berkahwin, eh tetiba rasa macam nak kawen pulak titew dibuatnya bila tengok gambar-gambar kat bawah ni muehehe *gurau

Pandanglah, lihatlah blablabla...

Bujang Vs. Berkahwin
sayang anak umi & abah
Bujang Vs. Berkahwin
Tak ada istilah bangun lambat, kah!
Bujang Vs. Berkahwin
part ni yang paling best  
Bujang Vs. Berkahwin
Jaga badan. eh! silap jagalah pemakanan anda 
Bujang Vs. Berkahwin
Isteri kena amik tahu pasal suami, kah!
Bujang Vs. Berkahwin
dah macam tak terurus dah bila berkahwin
Bujang Vs. Berkahwin
Well no more terlebih shopping sana sini, jaga bajet yew
Bujang Vs. Berkahwin
peringatan mesra, sebelum nikah tak ada yew istilah sentuh-sentuh ni, dosa tau?
Bujang Vs. Berkahwin
timang tinggi-tinggi
Bujang Vs. Berkahwin
lepas kawen tak adenya bersiap sampai berjam-jam 
Balik lambat siaplah abang muehehe
Bujang Vs. Berkahwin
dulu bolehlah keluar makan berdua
Bujang Vs. Berkahwin
haha penumbuk kang
Bujang Vs. Berkahwin
kereta kena upgrade ni
Bujang Vs. Berkahwin
kengkonon dulu ke gym, bila dah kawen jadi pembantu bini yang setia angkut barang dapur
Bujang Vs. Berkahwin
Haha frust tau kalau dapat bini cenggini






Tiada ulasan:

Catat Ulasan