Akhirnya Yang Ditunggu Sudahpun Tiba

Akhirnya Yang Ditunggu Sudahpun Tiba | Assalamualaikum & salam sejahtera. Amboi title post kemain lagi bunyiknya 'Akhirnya Yang Ditunggu Sudahpun Tiba'. Bunyi dia ada  macam buat korang suspen tak? haha entah apa jelah cik akak sorang ni tunggu-tunggu selama ni kan, well benda ni dah sebulan lebih kut dah berlalu kalau tak silap Murni.

Time Murni duk sibuk tengah buat 'assignment' malam-malam buta ni, hati tetap memberontak nak hupdate belog tau, memandangkan apa yang ditunggu itu sudahpun berada dalam tangan si empunya badan tak lain tak bukan cik Murni haha. Eh! termerapu pulak.

Akhirnya Yang Ditunggu Sudahpun Tiba
Maaf gambar tak berapa jelas

Actually untuk pengetahuan korang, Murni dah dapat tau hadiah saguhati yang Murni menang dalam Kontest Teroka Perpektif anjuran blogr.my. Tetiba tau happy semacam bila dapat parcel and bila bukak tu ada sehelai t-shirt yang tertera logo blogr. 

Alhamdulillah walaupun hadiah ni lambat sampai kepada pemenang at least apa yang dijanjikan confirm akan dapat. Hehe risau jugak dibuatnya kut-kut abang posmen tu tak jumpa rumah hihi *mengarut oklah akhirnya yang ditunggu sudahpun tiba

Eh! lupa nak ucap terima kasih kepada pihak blogr.my untuk hadiahnya & semoga team blogr.my terus sukses.



Tiada ulasan:

Catat Ulasan