[Product Review] Babeskin™ Double Serum Premium dan Whitening Soap Premium

Babeskin™ Double Serum Premium dan Whitening Soap Premium Mengatasi Masalah Kulit Wajah
Babeskin™ Double Serum Premium & Whitening Soap Premium

[Product Review] BABESKIN™ Double Serum Premium dan Whitening Soap Premium | Assalamualaikum & salam sejahtera. Murni nak perkenalkan produk skin care terbaru keluaran Babeskin365 kepada korang yang mungkin masih lagi tercari-cari produk yang sesuai untuk mengatasi masalah kulit wajah. Produk yang Murni maksudkan adalah Babeskin™ Double Serum Premium & Whitening Soap Premium.

Produk pertama keluaran Babeskin365 iaitu BeautyOAT supplement kesihatan, Murni dah pun buat review mengenai supplement tersebut & kalau korang berminat nak tahu apa yang best sangat bila consume BeautyOAT ni korang boleh klik SINI untuk mengetahui info lebih lanjut. 

Murni akan terangkan berkaitan dengan produk BabeskinWhitening Soap Premium terlebih dahulu memandangkan proses untuk menjaga kulit wajah adalah bermula dengan membersihkan wajah.

Whitening Soap Premium (KKM NOT No: NOT150405315K )


Whitening Soap Premium mengandungi vitamin A, C & E yang baik untuk penjagaan kulit dan sangat sesuai dipakai bagi semua jenis kulit. Sabun ni bukan sahaja boleh digunakan sebagai pencuci muka bahkan ianya juga boleh digunakan di badan. 

Keistimewaan Whitening Soap Premium:
  • Memperbaiki kulit
  • Melembapkan kulit
  • Mencerahkan kulit
  • Menanggalkan sel-sel kulit mati
  • Mengurangkan masalah kulit berjerawat dan bintik-bintik hitam

Cara Penggunaan Whitening Soap Premium


OKey ladies jom kita tengok cara2 penggunaan Babeskin Whitening Soap.#BeautyOat #Babeskin365 #Babeskin #Babeskindoubleserum #babeskinwhiteningsoap #testimonibeautyoat #testimonibabeskin365 #beautyoatreview #babeskinreview #testimoniBeautyOat - Malaysia's #1 Collagen Plus+ Oat Official
Posted by BeautyOat - Malaysia's #1 Collagen Plus+ Oat Official on Monday, 18 May 2015 



Babeskin™ Double Serum Premium

Babeskin™ Double Serum Premium terdiri daripada dua jenis serum iaitu Repairing Booster dan Ultimate Mega Lift. Kedua-dua serum ini diformulasikan untuk bekerjasama bagi mengatasi masalah kulit di samping bertindak lebih cepat ke dalam lapisan sel kulit. 

Serum ni amat sesuai bagi semua jenis kulit tak kisahlah sama ada kulit muka jenis yang kering ataupun yang berminyak. Produk ni selamat untuk digunakan dan telah diluluskan oleh KKM dan tiada kesan sampingan.


Keistimewaan Babeskin Double Serum Premium

Babeskin™ Double Serum Premium dan Whitening Soap Premium Mengatasi Masalah Kulit Wajah
Babeskin™ Double Serum Premium (Repairing Booster & Ultimate Mega Lift)


SERUM 1: Repairing Booster (KKM NOT No: NOT150404337K)
  •  Mengurangkan Kulit Berminyak
  •  Mengurangkan Jerawat
  •  Merawat Jeragat
  •  Mengembalikan Tona kulit tak sekata

SERUM 2: Ultimate Mega Lift (KKM NOT No: NOT150404338K)

  •  Mengurangkan Kedutan
  •  Meningkatkan Keanjalan Kulit
  •  Membantu Melembapkan Kulit
  •  Mengekalkan ketahanan Kulit


Cara Penggunaan Babeskin™ Double Serum Premium



Senang sangat nak pakai Babeskin DOUBLE SERUM ni. Jom cuba lihat cara-cara penggunaan produk baru kami iaitu DOUBLE SERUM PREMIUM yang berfungsi daripada:SERUM 1: Repairing Booster✔ Mengurangkan Kulit Berminyak✔ Mengurangkan Jerawat✔ Merawat Jeragat✔ Mengembalikan Tona kulit tak sekataSERUM 2: Ultimate Mega Lift✔ Mengurangkan Kedutan✔ Meningkatkan Keanjalan Kulit✔ Membantu Melembapkan Kulit✔ Mengekalkan ketahanan KulitBagi anda yang ingin mencuba Double Serum & Whitening Soap boleh la laju-laju buat tempahan yer.. hihihi.. Pihak kami sedaya upaya memberikan service yang terbaik untuk anda. 012-2444 014 (Nurul)012-2444 041 (Jane)018-2444 988 (Fiqa)011-1888 9948 (Shila)#BeautyOat #Babeskin365 #Babeskin #Babeskindoubleserum #babeskinwhiteningsoap #testimonibeautyoat #testimonibabeskin365 #beautyoatreview #babeskinreview #testimoniBeautyOat - Malaysia's #1 Collagen Plus+ Oat Official
Posted by BeautyOat - Malaysia's #1 Collagen Plus+ Oat Official on Tuesday, 19 May 2015 



Testimoni Selepas 7 Hari 

Alhamdulillah diberi peluang sekali lagi untuk mencuba produk keluaran Babeskin365. Result yang Murni dapat pun memang tak mengecewakan sebabnya Babeskin™ Double Serum Premium dan Whitening Soap Premium dapat membantu mengatasi masalah kulit wajah yang Murni selalu hadapi seperti wajah kusam, jerawat, parut jerawat, open pores dan berminyak.

Keistimewaan yang ada pada Whitening Soap Premium yang Murni dah mention sebelum ni, sememangnya dah pun terbukti selepas penggunaannya selama 7 hari. Result yang Murni dapat menanggalkan sel-sel kulit mati, mencerahkan kulit dan mengurangkan masalah kulit berjerawat dan bintik-bintik hitam. Untuk sabun ni Murni just guna untuk area muka, leher dan tangan. 

Babeskin™ Double Serum Premium pula bila first time pakai tu memang rasa tak selesa sebabnya serum yang kedua tu bila pegang rasa melekit sikit. Tapi lepas beberapa hari guna tu dah rasa macam bestla pulak kan, muka nampak macam glowing gitu plus menganjalkan kulit muka. 

Bila serum yang pertama dan kedua tu bergabung, jerawat yang nak timbul cepat je kecut tak adenya dia nak menepek lama sangat di muka. Masalah muka berminyak pun dah berkurang, pores pun mengecil tau bila guna serum ni dan hanya parut jerawat yang lama je akan ambil masa lama sikit untuk kembali pulih macam biasa.  

So kalau korang ada masalah kulit macam Murni ni, korang bolehlah try serum ni. Inshaallah lepas guna tu confirm jatuh chenta punyalah.

Babeskin™ Double Serum Premium dan Whitening Soap Premium Mengatasi Masalah Kulit Wajah
Testimoni Babeskin™ Double Serum Premium dan Whitening Soap Premium

p/s: Smartphone Murni dah rosak dan Murni sempat capture gambar produk je. Untuk gambar testimoni di atas ni Murni just guna camera lappy. No filter & ambil gambar pada waktu petang.

Harga Produk

  • Whitening Soap Premium RM 29.00 (WM) & RM 39.00 (EM)
  • Babeskin™ Double Serum Premium RM 119.00 (WM) & RM 129.00 (EM)

Cara Pembelian Babeskin™ Double Serum Premium & Whitening Soap Premium


Website: www.babeskin365.com 
Facebook account: www.facebook.com/babeskin365

2 ulasan: