Khamis, April 16, 2015

[Product Review] BeautyOAT Collagen Plus+ Oat Meremajakan Kulit Anda

[Product Review] BeautyOAT Collagen Plus+ Oat Meremajakan Kulit Anda | Assalamualaikum & salam sejahtera. Tak kenal, maka tak cinta. Murni saja je nak bagi perumpamaan macam tu sebabnya Murni dah diberi peluang untuk cuba sendiri produk BeautyOat ni & nampak keberkesanannya. Kalau sebelum ni, Murni hanya berkenalan dengan produk ni melalui blogger kak Namee & Kak Yuyu je, haaa sekali dapat peluang untuk test sendiri bukan main excited lagi Murni dibuatnya almaklumlah perempuan dengan kecantikan tu kan tak dapat dipisahkan.

BeautyOAT Collagen Plus+ Oat Meremajakan Kulit Anda


Ya, perempuan dengan kecantikan tu tak dapat dipisahkan, tapi kita sebagai kaum hawa ni kena berhati-hati jugak terutamanya dalam memilih produk kecantikan atau supplement. Almaklumlah sekarang ni kan produk2 macam tu dah berlambak dalam pasaran Malaysia ni, entah original ke atau palsu semata-mata. Korang jangan risau produk yang Murni nak share dengan korang ni 100% halal.

Cantik dalam, cantik luar, cantik dengar sini...eh! Jom kenali produk BeautyOat  dengan lebih lanjut, confirm anda akan jatuh chenta dibuatnya. Murni akan letakkan testimoni Murni sendiri... Tengoklah weyh pacakging dia ohsem gila, comel baq hang!


Remajakan Kulit Anda dengan BeautyOAT
Remajakan Kulit Anda dengan BeautyOAT


Apa itu BeautyOat?


BeautyOat merupakan produk kesihatan yang berasaskan Collagen Plus + Oat Drink dan ia diformulasikan dari Korea yang mengandungi Oat, Marin Kolagen, ekstrak sakura dan ekstrak delima yang terbukti dapat mencegah penuaan awal, mencegah radikal bebas pada tubuh badan, mengurangkan kolestrol, dan melegakan keradangan kulit.

Sumber nutrien dari bahan-bahan terbaik dan semula jadi yang terdapat pada Beauty Oat secara tidak langsung dapat mengekalkan badan yang sihat di samping dapat meremajakan kulit. 

Apa yang penting adalah produk BeautyOat ni diperbuat 100% daripada bahan-bahan semulajadi dan produk ini juga HALAL yang telah disahkan oleh pihak JAKIM.

Kandungan Istimewa BeautyOat


Oat - Mengandungi serat laut dikenali 'beta glucan' yang terbukti merendahkan tahap kolestrol
Marin Kolagen - sumber kolagen terbaik yang mana mampu menganjalkan kulit dan bertindak sebagai anti penuaan.
Sakura - Berkhasiat untuk menjadikan kulit lebih cerah dan mencegah radikal bebas.
Buah Delima - dianggap sebagai 'superfood' kerana kandungan antioksidannya yang tinggi. Ia berfungsi untuk melancarkan peredaran darah dalam badan dan melindungi diri daripada penyakit jantung


Kelebihan BeautyOat


  • Membantu memperbaiki ketegangan, keanjalan, & tona kulit
  • Membantu mengurangkan kolestrol, garis halus, pigmentasi & pori-pori
  • Membantu meningkatkan sistem imunisasi, tekstur kulit, tisu kulit & tenaga
  • Membantu mencegah penyakit jantung & berat berlebihan



Cara Penyediaan



Penyediaan secawan BeautyOat sangatlah mudah, semudah ABC kata mak Jemah, eh! Haaa korang hanya perlukan 1 sachet BeautyOat, masukkan serbuk ke dalam cawan kemudian tuang 180 ml air suam, kacau sehingga rata...siap untuk di minum.


Remajakan Kulit Anda dengan BeautyOAT
Berpagi-pagian dengan secawan BeautyOat

* Peringatan mesra untuk korang, jangan gunakan air panas just guna air suam je, ok! Takut nanti kandungan nutrient BeautyOat tu hilang, payah kut korang nak cari balik...haha boleh pulak macam tu kan...

Cara yang paling baik untuk minum BeautyOat ni adalah pada waktu pagi dan sebelum korang masuk tidur.

Testimoni Murni


BeautyOAT Collagen Plus+ Oat Meremajakan Kulit Anda
Say good bye kepada kulit berminyak & eh warna kulit muka pun nampak dah berubah...

Ini adalah pengakuan dari Murni sendiri since dari awal hinggalah habis 18 sachet BeautyOat ni diamalkan pagi dan sebelum tidur. 

Jerawat cepat kecut. Sehari sebelum Murni amalkan BeautyOat ni, di bahagian hidung Murni ni rasa sakit je bila disentuh & sah2 jerawat besor nak muncul dah. Kebiasaanya bila nak datang period, confirm akan timbul jerawat batu sebijik menepek di muka ni. Then Murni start consume BeautyOat pada waktu malam keesokan harinya memandangkan produk tu baru sampai ke rumah pada waktu petang. Apa yang mengejutkan Murni, eh! boleh pulak sampai terkejut bagai..haaa baru sekali je minum, keesokannya tu jerawat Murni dah jadi kecut kut & dah tak de rasa sakit pun... daebakkk! haha fefiling macam orang Korea pulak

Berikan tenaga. Kalau nak diikutkan Murni ni kalau bab2 nak jalan jauh, misalnya dari Butterworth ke Kuala Lumpur or Butterworth ke UUM dengan menaiki bas confirm Murni akan rasa cepat sangat letih sebab duduk lama sangat dan selalunya akan menguap beberapa kali di dalam bas & lastly akan teridur. Beberapa hari lepas Murni ada bertandang ke Majlis Kenduri Kahwin di Sandakan & masa perjalanan dari Lahad datu ke Sandakan mengambil masa dalam 3 jam macam tu depends pada kelajuan jugaklah. Sebelum nak bertolak tu Murni consume secawan BeautyOat & suprisingly eh boleh pulak mata Murni segar tiada pun rasa mengantuk nak terlelap bagai, siap boleh tengok keindahan alam lagi. Serius weyh BeautyOat ni dah rasa macam berikan tenaga semula jadi pulak.

Muka kurang berminyak. Bila dah minum BeautyOat ni selama seminggu,  apa yang Murni perasan sangat bila bangun dari tidur muka dah kurang berminyak tak macam sebelum ni...huhhh kalau dulu bangun2 je dari tidur confirm muka Murni ni berminyak terutamanya kawasan T zone.

Pori-pori kian mengecil, bintik-bintik hitam pun semakin pudar.

Mengenyangkan. Sebabnya Murni ni jenis orang yang selalu skip makan tengah hari maybe ni semua pembawakan time Murni belajar di U dulu...haha kalau dah rasa lapar sangat barulah ada selera nak makan tengah hari. Bagi Murni, dengan minum BeautyOat pada waktu pagi ia memang mengenyangkan dan perut pun rasa selesa, so tak ada masalah bagi Murni kalau skip makan tengah hari tu.


Harga Produk BeautyOat

RM79.00 (WM)
RM89.00 (EM)
Satu kotak mengandungi 18 sachets x 30gm

Cara Pembelian Produk BeautyOat




Instagram : https://instagram.com/babeskin365official/

Address : 12-C, Jalan BS 9, Taman Bukit Segar, 43200, Cheras, Selangor. Kuala Lumpur, Malaysia
Phone : +6012 244 4014 atau +6012 244 4041


Jom Remajakan Kulit Anda dengan BeautyOAT Collagen Plus+ Oat!!!



Tiada ulasan:

Catat Ulasan