Menang Contest SEO Jom Aktifkan myKad

Menang Contest SEO Jom Aktifkan myKad | Assalamualaikum & salam sejahtera. Contest SEO Jom Aktifkan MyKad sudahpun melabuhkan tirainya tepat jam 12 semalam. Fuhhh tarik nafas panjang2 hari yang ditunggu2 untuk pengumuman pemenang sudah pun terlaksa dengan jayanya pada awal pagi tadi. Daripada 70 orang peserta yang mengambil bahagian, syukur sangat blog Murni ni ada juga terselit dalam top 10 pemenang yang bertuah. 


Contest SEO Jom Aktifkan myKad
Contest SEO Jom Aktifkan myKad


Untuk pengetahuan korang, Contest SEO ni merupakan julung kali Murni sertai dan pada peringkat awal penyertaan, ilmu bab2 SEO ni Murni sememangnya tak tahu langsung pun, then mulalah Murni cari ilmu tu melalui orang yang lebih arif dalam bab2 SEO ni, siapa lagi kalau bukan Sifu HH. Kebanyakan tips SEO yang beliau kongsikan ada yang Murni aplikasikan dalam blog Murni. Mohon sifu HH halalkan ilmu berkaitan tips SEO yang telah Murni gunakan.

Ok di bawah ni merupakan senarai pemenang Contest SEO Jom Aktifkan mykad yang diambil menerusi hasil carian Google di Incognito Window bertarikh 3 mac 2015, pada jam 8.00 pagi.


    contest SEO Jom Aktifkan myKad


Senarai Pemenang Contest SEO Jom Aktifkan Mykad bersama hadiah yang berjaya dimenangi:

  1. calrasepatrick.blogspot.com Berjaya Memenangi Wang Tunai RM500
  2. www.hasrulhassan.com Berjaya Memenangi Wang Tunai RM300
  3. www.malaysiatercinta.com Berjaya Memenangi Wang Tunai RM200
  4. https://www.rossaimi.com Berjaya Memenangi Wang Tunai RM50
  5. murnimohdyusof.blogspot.com Berjaya Memenangi Wang Tunai RM50
  6. nidiron.com Berjaya Memenangi Wang Tunai RM50
  7. relakssminda.blogspot.com Berjaya Memenangi Wang Tunai RM50
  8. kertaspaper.com Berjaya Memenangi Wang Tunai RM50
  9. ahmadfaizal.com Berjaya Memenangi Wang Tunai RM50
  10. www.bloggerlelaki.com Berjaya Memenangi Wang Tunai RM50

Tahniah kepada semua pemenang Contest SEO Jom Aktifkan myKad! Hurmm rasa tak keruan pulak jadinya bila entri Contest SEO yg kedua Murni sertai, Malaysia Best Blog 2015 dah kelaut...hihi


18 ulasan:

  1. Tahniah kepada pemenang dan peserta. Dengan pertandingan ini insya-Allah dunia blogger bertambah meriah dengan kehadiran kalian semua.

    BalasPadam
  2. Tahniah Murni, kongsilah rahsia..nak menang juga, hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih hajar :)
      rahsia tu semua murni just berpandukan pd tips yg dikongsikan oleh sifu HH, klu hajar ada masa nnt bolehlah berkunjung ke blog sifu HH utk teroka sendiri tips SEO

      Padam
  3. Tahniah kerana menjadi salah seorang pemenang kontes seo jom aktifkan mykad..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih CP, btw tahniah jugak utk CP sebab dah berjaya menang tempat pertama ya :)

      Padam
  4. Tahniah kepada semua pemenang ... Jom join giveaway yang nie plak : Mini Giveaway by Hani Rahman

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih sis Hani, inshaallah klu bkesempatan Murni join

      Padam
  5. Assalam murni,
    waaaaaaaaaaaaaaa
    tahniah
    akak ni buta it tapi nak berblog jugaks
    seo pun tak tau apa kebenda

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam sis :)

      terima kasih sis, tak pe kak even klu kita ni buta it, tp kita tetap masih bole blaja kan

      Padam