Selasa, Februari 17, 2015

Main Game Dinosaur

Main Game Dinosaur | Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Murni nak share something yang agak menarik untuk di cuba, khas bagi korang yang tak tahu lagi erk. Katalah kalau korang ni tengah syok melayari internet tak kesahlah tengah tengok drama korea ke, berFB ke, search maklumat ke, berblogging ke & sewaktu dengannya. then tetiba pulak line internet slow sampaikan tak boleh nak connect langsung...confirm dah rasa macam tak best pulak kan? 

So untuk elakkan rasa bosan nak tunggu line internet tu ada, bolehlah korang try main game dinosaur2 macam bebudak yang memang dah tersedia dekat google chrome,  free of charge lagi...hihi Senang je kalau nak main just tekan space bar, nanti melompatlah dinosaur tu...Nak tengok rupa dinosaur tu mcm mana rujuk je gambar yang Murni dah print screen khas utk korang...







Haaa apa tunggu lagi, cubalah main game ni...Murni pun dah sampai ketagih nak main game bebudak ni sampai sanggup disconnect wifi...haha kadang tu sampai 20 minit jugaklah main benda alah ni, tak puas rasanya kalau tak dapat score yang tinggi...yang paling tinggi Murni pernah dapat macam gambar kat atas hewhew...

Selamat mencuba :D

6 ulasan:

  1. hehehehe...terbaik!!!!
    lepas ni ada la yang saje2 disconnect tenet ni...hehehehe

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. hihi tulah pasal, klu dah bosan sgt asyik mngadap media sosial len murni bantai je main game dinasor ni

      Padam