Isnin, Disember 08, 2014

Kembali Tersenyum

Assalamualaikum & salam sejahtera

Hi, readers! Sebenarnya Murni rasa gumbira yang teramat sangat malam ni, rasa nak nanges pun ada jugak...hihi Sebelum ni Murni tak ada mood sangat nak update blog, kalau update pun just entri join contest. Murni join pun sebab nak hilangkan rasa down yang membelenggu diri ini bilamana smartphone Murni rosak...huaaa sedih tau dah tak boleh capture moment yang best, sembang dengan member via waksep, wechat & blablabla. Almost 3 weeks tak bermanja dengan dia. Apa yang korang rasa bila smartphone korang rosak? 

Malam ni apa yang Murni buat, Murni pandang Samsung S2, dia pandang Murni balik...aisehh last sekali Murni hempuk terus Samsung S2 Murni ke dinding...haha dengan harapan kengkonon dia boleh on semula. Murni try switch on button phone, tetiba dia 'hidup' semula. Tersenyum lebar time ni bila phone dah boleh guna semula. Nasib baik time hempuk tadi screen dia tak pecah. Kalau tak memang tak berjodoh dah dengan dia...hihi Kembali Tersenyum 

Sweet dream & sleep tight :)


4 ulasan:

  1. alhamdulillah..maknanya S2 masih setia tu dik..hehe

    BalasPadam
  2. gmbo profile picture.. tu..kat kuala kangsar .huhu.sy org kuala.ops..~terexposed diri pulak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai org kuala :D hihi Murni sempat jenjalan ke kuala kangsar b4 balik sabah hari tu

      Padam