Isnin, Disember 15, 2014

Kembali Muram

Assalamualaikum & salam sejahtera.



Huaaa tajuk tak boleh blahhh langsung. Kenapa bah kau berubah? aisehhh macam nak menyanyi pulak bila tengah bermuka masam ni. Jika sebelum ni dalam entri Kembali Tersenyum Murni adalah cerita sikit masalah handpone Samsung Murni rosak & dah pulih semula dari koma selama beberapa minggu. 

Tapi sekarang ni dia bagi masalah lain pulak kat Murni. Kalau Murni nak online guna handphone rasa kejap je tak sampai 10 minit handphone tetiba off. Sama juga dengan kes kalau nak download aplikasi kat google play store, tak habis download lagi dia dah off sendiri. Rasa geram jugak kena download semula. Tambah lagi rasa tak seronok bila tengah berwaksep dengan member, dia off tetiba., tak ke buatkan hati ni lagi sakit. Malas sangat nak kena buka battery phone, baru bole cas handphone, terpaksa kut buat macam tu sebabnya port USB phone dah rosak.

Rasa tak ceria hari Murni tanpa smartphone..hihi nak hanphone baru pleaseeee. "Nak sangat tunggulah handphone baru jatuh dari langit tak pun g beli baru"...haha


Tiada ulasan:

Catat Ulasan