Sabtu, Februari 28, 2015

Jom Aktifkan Mykad

Jom Aktifkan Mykad anda untuk membolehkan anda menyertai Program Mykad Smart Shopper bagi menjadikannya sebagai Kad Diskaun dan point. Sebagai rakyat Malaysia, sama ada kita sedar ataupun tidak bahawa terdapat 50 Aplikasi yang terdapat dalam Mykad selain berfungsi sebagai pengenalan diri Mykad juga berfungsi untuk memperbaharui lesen memandu, kad ATM, Touch n Go, KWSP dan sebagainya. 

Jom Aktifkan Mykad
Jom Aktifkan Mykad Anda Secara PERCUMA!


Untuk pengetahuan anda bagi meluaskan lagi Aplikasi dalam Mykad, maka satu aplikasi baru telah diperkenalkan iaitu Program MyKad Smart ShopperProgram ini merupakan salah satu program affiliate terbaru di bawah rangkaian Affiliate Junction yang telah dibangunkan dan diuruskan oleh I Synergy Universal Sdn. Bhd., sebuah syarikat berstatus Multimedia Super Corridor (MSC) dengan kerjasama Koperasi Pembangunan Multimedia (MDec). Program ini bertujuan untuk menawarkan mata ganjaran dan rebat yang akan memberi manfaat kepada pengguna di Malaysia dan juga peruncit.

Pendaftaran Mykad Smart Shopper.


Pengaktifan Mykad boleh dibuat secara online dengan mengisi sendiri borang melalui laman web Affiliate Junction. Pendaftaran adalah PERCUMA. Anda boleh klik SINI untuk mengaktifkan Mykad anda bagi membolehkan anda menikmati kelebihan Mykad Smart Shopper.

Bagaimana Mykad Smart Shopper Berfungsi?



1. Anda perlu mendaftar sebagai Mykad Smart Shopper di Affiliate Junction dengan mengaktifkan Mykad anda menerusi online tanpa perlu berjumpa mana-mana ejen untuk mengisi borang. Apa tunggu lagi Jom Aktifkan Mykad anda.

2. Selepas Aktifkan Mykadanda boleh mula berbelanja di premis-premis perniagaan yang menyertai program ini untuk mendapatakan diskaun. Pada masa yang sama anda juga boleh mengumpul mata ganjaran yang boleh ditebus dengan hadiah mengikut syarat-syarat yang ditetapkan oleh pihak syarikat.



senarai perniagaan terlibat dengan mykad smart shopper, Fungsi Mykad, kelebihan mykad smart shopper, rebat, mata ganjaran, merchant, affiliate register


Bagaimana hendak mengetahui senarai perniagaan yang telah menyertai Program Mykad Smart Shopper?


Bagi anda yang memiliki smartphone, IPAD atau iPhone anda bolehlah install Aplikasi Mykad Smart Shopper di Google Play Store anda untuk mengetahui senarai premis perniagaan yang telah menyertai program ini.

aplikasi mykad smart shopper di google play store, install aplikasi
Download Aplikasi MyKad Smart Shopper


Sebenarnya amat mudah sahaja sekiranya anda ingin install aplikasi Aplikasi MyKad Smart Shopper. Apa yang anda perlu lakukan adalah dengan menaip Mykad Smart Shopper atau MSSP Discover pada aplikasi Play Store bagi pengguna Samsung, HTC, Nokia, Lenovo, dan lain-lain atau appstore bagi Pengguna Apple. Akhir sekali tekan Download. Amat mudah kan? Selepas anda install aplikasi ni, bolehlah memudahkan pencarian anda untuk mengetahui lokasi ataupun premis perniagaan yang mengikuti program ini.

Kelebihan Menyertai Program MyKad Smart Shopper

1. Pengaktifan MyKad untuk menjadikan Kad Diskaun adalah PERCUMA.

2. Tiada sebarang yuran tahunan dikenakan.

3. Tidak perlu membawa kad tambahan hanya perlu membawa Mykad sahaja ke mana-mana untuk kebanyakkan urusan.

4.  Dapat mata ganjaran dan tidak ada tempoh luput.

5. Berpeluang untuk menebus hadiah daripada pihak syarikat berdasarkan mata ganjaran yang telah anda kumpul ketika berbelanja. 

6. Aplikasi Mykad Smart shopper melalui IPAD, Iphone dan Smartphone disokong dengan sistem GPS, dapat memberi panduan, maklumat dan lokasi setiap kedai yang terlibat di dalam program ini.  



Jom aktifkan mykad

Contest Jom Aktifkan Mykad dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com


Hey there! 8Share rewards me cash and points for sharing cool stuff with my friends. It's that easy! Join me now and you will get RM1.00 free when you sign up. Click HERE for sign up.

90 ulasan:

  1. memang satu kelebihan kalau dapat aktifkan Mykad ni, jadi memang tak rugi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masih ramai yang belum aktifkan mykad walaupun ianya percuma. Somoga ramai yang altifkannya.

      Jom Aktifkan Mykad

      Padam
  2. mungkin ramai yang tak tau mengenai program ni. Jom aktifkan mykad untuk menikmati mata ganjaran

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup tu Hsjat..,,,, aktifkanlah mykad anda senang nak kumpul point nanti.

      Jom Aktifkan Mykad

      Padam
  3. Good luck, moga ada rezeki http://hajarashikin.blogspot.com/2014/12/jom-aktifkan-mykad-mykad-smart-shopper.html

    BalasPadam
  4. semoga berjaya k.. entri yg menarik. jemput blogwalking k..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih kak yatiadam :)
      inshaallah murni akan blogwalking ke blog akak ye

      Padam
    2. Kat pun nak join juga, sebelum tu aktigkan dulu mykad anda

      Jom Aktifkan Mykad

      Padam
  5. semoga berjaya okay? banyak kelebihan rupanya kegunaan mykad ni :)

    BalasPadam
  6. Jom ramai-ramai sertai program mykad smart shopper..

    BalasPadam
  7. salam singgah, dah aktifkan pun.. studioous.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks Njihe.am sudi singgah sini :)
      lepas ni bolehla ajak kengkawan yg lain mndaftar

      Padam
  8. semoga berjaya untuk kontes ni yer. banyak hadiah menunggu tu.

    BalasPadam
  9. semoga berjaya dalam contest JOM AKtifkan Mykad kali ni ye.. :) gud luck semua..

    BalasPadam
  10. Gud luck ye .. bagus juga teknik Tarik Trafik dari Contest SEO ini.. nampak win-win situation..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah menang t cik murni boleh la anjur contest seo plak.. 😁

      Padam
    2. murni ni boleh dkatakan bdak yg masih dlm proses nk blajar bab2 seo ni..hihi

      Padam
  11. Untuk pengetahuan semua, pengaktifan MyKad juga boleh dibuat secara online dengan mengisi terus borang sendiri pada pautan dari portal ASAL Affiliate Junction di --> SINI

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih Aktifkan Mykad atas infonya, nnt Murni akan update semula utk pngtahuan pembaca :)

      Padam
  12. wah... nak join tapi mampu ke? emmm kena cuba ni...al the best

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih mama Darwiish, lgpun tak salah klu kita mncuba mama Darwiish, murni pun first time join contest SEO ni :)

      Padam
  13. zaman sekarang ni..macam-macam jadi mudah ye. pakai mykad pun macam-macam leh buat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. En Titsn sudahlah aktifkan mykad. Bolehlsh shopping byk2 nanti.

      Jom Aktifkan Mykad

      Padam
  14. Salam... Jom Aktifkan Mykad anda dalam program ini. Menarik bukan Mykad boleh buat kad ganjaran dan kad diskaun. Semoga berjaya buat anda.


    Jom Baca Entri Berkaitan:

    Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad

    BalasPadam
  15. good luck, jom sama-sama aktifkan mykad untuk nikmati diskaun dan mata ganjaran

    BalasPadam
  16. semoga berjaya jugak murni dalam contest Jom Aktifkan Mykad ni ye ;)

    BalasPadam
  17. singgah dari contest yang sama juga.. moga berjaya :)

    BalasPadam
  18. Semakin ramai yang join kontest ni ye ... well, good luck ...
    keyword jom aktifkan mykad ni pun tak banyak sangat saingan .. mesti boleh berjaya punyalah.

    www.hasrulhassan.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. inshaallah klu ada rezeki menangla tu, btw terima kasih sifu HH...gud luck utk sifu HH juga :)

      Padam
    2. Ohh terima kasih ... saya nyer entri Jom Aktifkan MyKad dah ke laut dah ...

      Padam
    3. Artikel tuan Hasrul Hassan dah naik ke bulan, penangan SEO yg mantap. Semoga terus dan terus berjaya....

      Jom kunjungi entri berkaitan:
      Jom Aktifkan Mykad

      Padam
  19. Assalamualaikum... hebat entri ini!
    Semoga berjaya dalam contest jom aktifkan mykad ini ya!... :)

    BalasPadam
  20. Ye jom aktifkan mykad, tak perlu banyak kad dlm wallet...hanya 1 kad pelbagai kegunaan mykad.

    http://www.bakul2011.com/2014/12/jom-aktifkan-mykad_10.html

    BalasPadam
  21. Masih ramai yang tak tau pasal program mykad smart shopper ni. bagus jugak diaorang buat kontest jom aktifkan mykad ni. cara terbaik untuk sebarkan maklumat macam ni.

    BalasPadam
  22. Salam buat Murni, Murni beruntung kerana saya sudi berkunjung ke sini untuk memberi sokongan di atas penyertaan Murni. Ini lebih meriah lagi dengan penyertaan daripada rakan2 blogger. Semoga berjaya ya.....

    Jom baca entri berkaitan:
    Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam, terima kasih abg kamil sebab sudi berkunjung ke blog Murni. semoga berjaya juga utk abg kamil dlm contest ni.

      Padam
  23. Power Cik Puan Murni Mohd Yusof ni..good luck ya!

    BalasPadam
  24. goodluck . jom singgah entri saya jugak :)

    http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html

    BalasPadam
  25. good luck kwn..
    singgah baca dn follow sini.. #377 :)
    jom ke http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/01/matahari.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih ICHI kejupenyet :)
      dah singgah & follow blog awk..

      Padam
  26. Jom sama-sama kita aktifkanMykad,selamat berjaya juga di dalam contest

    BalasPadam
  27. Salam,
    Baru tulis entri contest ni semalam. Nampaknya lambat lagi le nak panjat ranking google. Tahniah tuan blog kerana sama-sama hangatkan suasana contest ni!! Jangan lupa baca entri saya di pautan: Jom Aktifkan MyKad

    BalasPadam
    Balasan
    1. wasalam, lambat2 pun takpe asalkan bole bole sma2 meriahkan lagi contest ni..btw semoga berjaya ye

      Padam
  28. Makin ramai yang join contest seo Jom Aktifkan Mykad. Moga entri berada dikedudukan yang baik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu ajar rmai dh skrg ni yg join, inshaallah klu ada rezeki adalah tu..

      Padam
  29. Good luck.. dari GA sama http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html?showComment=1424442688695#c7119525491797802686

    BalasPadam
  30. Balasan
    1. terima kasih Mad Parihh & goodluck utk awk jgak :)

      Padam
  31. gud luck admin….harap berjaya dalam contest ini ye…seminggu je lagi keputusan akan keluar

    ikhlas – Bakul2011

    http://www.bakul2011.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih sis ika, tulah tggl sminggu je lg tp entri dah ke laut..huhu

      Padam
  32. Menarik jugak nie.. btw good luck utk contest nie yer..=D

    BalasPadam
  33. Menarik jugak nie.. btw good luck utk contest nie yer..=D

    BalasPadam
  34. Dalam buat Murni, mungkin esok adalah peluang terakhir untuk kita tahu dispa pemenangnya. Semoga berjaya..,,

    Jom Aktifkan Mykad

    BalasPadam
    Balasan
    1. smoga ada rezeki utk mnang, smoga berjaya jgak utk abg kamil

      Padam
  35. Contest Jom aktifkan mykad hampir ke penghujung, good luck

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu, hari ni hari last...btw terima kasih :)

      Padam
  36. Blogwalking sebelum contest tamat. Moga berjaya

    http://hajarashikin.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. debaran contest tamat kian terasa, thanks hajar sudi singgah sini :)

      Padam
  37. debaran semakin hampir.. otai-otai seibuk ber SEO nampaknye... kikiki

    BalasPadam
  38. Tahniah sebab berjaya menjadi salah seorang pemenang kontest SEO ini.

    Lepas ni boleh bersaing pula untuk keyword Malaysia Best Blog 2015.

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih sifu HH, entri tuk Malaysia Best Blog 2015 rasanya dah kelaut tgh berusaha nak naikkan semula

      Padam
  39. Assalamualaikum, tq singgah done follo urs..

    BalasPadam