Jumaat, Oktober 24, 2014

Makan Lewat Malam

Foto sekadar penghias entri 



Hi, readers! Murni just nak take a few minutes untuk update entri pendek. Alhamdulillah Murni baru lepas makan nasi putih berlaukkan sayur bunga betik/kepayas plus masak ikan. Makan pun dah terlalu lewat sangat, ni semua disebabkan blackout start dari jam 7.00 p.m hinggalah jam 9:30p.m. Bila current dah on mengada pulak perut ni tak nak makanan. Bila perut Murni kosong tengah2 malam buta ni, automatik segala idea yang nak dicurahkan ke dalam report internship lari entah ke mana. Tak dapatla Murni nak kejar :3 Terpaksa juga kena makan a.k.a WAJIB tak boleh termiss pun. Tak kesahlah berat badan naik berapa kilo yang penting WAJIB makan hihi. Ok, Murni nak sambung buat report intern. Selamat malam untuk korang.

4 ulasan:

  1. makan sikit tak apa...buat tenaga untuk tampar nyamuk nanti

    BalasPadam
  2. sekali sekala makan lewat ok lah, selalu tak bagus lah....heee

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihi, kalau selalu makan lewat malam, confirm berat badan naik

      Padam