Jeruk Mangga Asam Boi



Hi, readers! Bila mana dah ramai kawan yang asyik post foto Jeruk Mangga Asam Boi di Facebook & IG. Bloggers pun ada juga buat entri pasal jeruk ni. Huh Murni yang hanya pandang foto di bawah ni pun sampai kecur air liur dah. Mengidamla pulak tengah2 malam ni. Bestnya kalau dapat makan jeruk ni sambil2 buat report internship tengah malam buta ni. 


Foto di bawah ni, kalau pandang memang tak adanya nak kecur liur. 
Bila pandang nak tegelak je rasanya. Mangga baru dipetik dari depan pintu rumah ni..haha


service delivery, please :3 haha

2 ulasan:

  1. hehehe..mangga tu klu mkn pecah hbs sume gigi

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe tak bselera nak makan klu mngga tu..siapa mkn habislah sume gigi

      Padam