Selasa, September 09, 2014

Latihan Industri (Part 3)

Hi, readers! Just a short entry I want to share. Murni nak buat pengakuan, sebenarnya sebelum masuk intern di PDLD kalau boleh tak nak ditempatkan di Unit Akaun. Masa lapor diri tu, bila dengar je Murni akan ditempatkan di Unit Akaun, mulalah hati tak keruan...haha Tak suka sebenarnya dengan nombor2 ni. Kepala ni rasa macam nak pitam bagai. Tapi itu dulu, sekarang ni tengah membiasakan diri dengan persekitaran lagi. Bila lagi nak kutip pengalaman baru, kan. 


Latihan Industri (Part 3)


Cerita semalam; salah satu kerja yang Murni buat, rekod baucar ke dalam Buku Penghantaran Baucar. Dari pagi sampai tengah hari baru siap. Buku ni penting untuk tujuan audit.

short entry je, hihi ok Murni nak sambung buat report intern pulak. Wait & see for upcoming update related with my intern, bye! ;)

Kalau free boleh jenguk

2 ulasan:

  1. Mai amik banking tp dlu prac bhgn acc..sronok gk dpt pglmn

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe Murni rasa dua2 susah, tak pa nak kutip pnglman & ilmu je..klu sblm ni juz teori je yg blaja kat u, skrg ni dah bole tgok cam mna realiti bkeja d unit akaun...

      Padam