Tutorial Tudung Bawal Labuh

Tutorial Tudung Bawal Labuh | Assalamualaikum & Hi, readers! Entry kali ni Murni nak share tutorial tudung bawal sesuai untuk muslimah yang suka pakai tudung bawal labuh. Kalau korang nak cuba style baru dalam menggayakan tudung bawal, bolehlah try tutorial ni. Ringkas dan mudah. Cantik ok! Kalau korang nak save bajet boleh beli kain sendiri then hantar ke kedai jahit untuk jahit tepi. 

Tutorial Tudung Bawal Labuh


Tutorial Tudung Bawal Labuh

                                                                                                                   [KREDIT]



Pembetulan step 14: Pinkan pada bahu kiri

12 ulasan:

  1. Eh lawa lah style ni..nak try lah even aina tak bertudung labuh ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh je klu aina nak try, guna tudung bawal biasa pun boleh :)

      Padam
  2. terima kasih atas perkongsian.. nik singgah follow blog ni:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sma2 nik, thanks sudi singgah & follow blog ni ;)

      Padam
  3. cantik lahh..!!
    yang penting masih patuh syariah... :)

    Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)

    BalasPadam
  4. dimana nak beli tudung macam tu erk?

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam, saya ada jual tudung labuh mesir bidang 60

      sesuai gayakan mcm tutorial ni

      Padam
  5. Mudah dan simple tutorial yg sis buat ni. Tq atas perkongsian ni

    New Entri LAUNCHING Shawl LABUH MURAH Exclusive by Papaglamz

    BalasPadam