Puncak Vista UUM

Assalamualaikum

Hi, readers! Murni just nak kembali ke masa lalu jap. Nak beritahu yang Murni dah pun menjejakkan kaki ke Puncak Vista, UUM. Bukan student UUM namanya kalau dia tak pernah jejakkan kaki ke Puncak Vista ni. hihi Murni ni pun baru je berkesempatan nak p, sebelum ni sibuk memanjang dengan dunia kampus sampaikan tak ada masa nak keluar beriadah petang-petang. Dah last sem Cik akak oiii baru hang ada masa nak p?...haha tak apa la Cik Kiah oiii at least aq p nanti tak adalah orang nak soal itu ini..."dah naik Puncak Vista belum? alah rugi tau kalau tak pegi & blahblahblah..." 

Apa yang menarik sangat kat Puncak Vista ni? sebenarnya Murni sendiri pun tak boleh nak gambarkan dengan kata-kata..haha. Masa nak pegi bukan main excited lagi nak tengok keindahan alam katakan. Last-last masa sampai kat atas tu tak dapat pun nak nampak pemandangan keseluruhan UUM. Semuanya disebabkan oleh pokok-pokok yang dah tumbuh meninggi kat depan pagar. terhalang mata ni nak tengok sekitar UUM dari atas bukit. Hurmmm hancus berkecai angan-angan...haha It's ok yang penting dapat p dengan BFF. 




 


Menghabiskan malam-malam terakhir di bumi Sintok, sebelum pergi meninggalkannya untuk yang kesian kalinya...hehe tak sabar rasanya nak bali ke kampung halaman. Selamat tinggal SintokYo & welcome Sabah


Tiada ulasan:

Catat Ulasan