Rabu, Jun 04, 2014

DINNER PRS 2014

Assalmualaikum


Hi, readers! Murni just nak share last moment dengan team PRS Pusat Kaunseling UUM. Throwback 28 Mei 2014 telah berlangsung dinner PRS yang bertempat di Sri Beringin Restaurant, EDC-UUM Hotel. Untuk maklumat lanjut mengenai hotel ni KLIK SINI


google pic.

Sebelum kami yg seniorita ni meninggalkan UUM terchenta, teringin juga berkumpul duduk semeja, bersua muka dgn junior-junior dan kaunselor-kaunselor Pusat Kaunseling. Eh senior ka?. Last semester ni Murni & the geng kurang mengaktifkan diri join program-program yang dianjurkan oleh Pusat Kaunseling..maaf tak boleh nak bagi komitmen sangat sebabnya semester ni Murni ambil tesis. Setiap hujung minggu confirm muka ni ada dekat libry je.

Rindu nak berprogram macam dulu-dulu, memang bohonglah kalau Murni cakap tak. kan? Banyak sangat pengalaman yang dikutip sepanjang melibatkan diri dengan PRS ni. Pahit dan manis tu dah menjadi lumrah dalam kehidupan, bilamana kita ni terlibat dalam sesebuah organisasi ataupun persatuan. Setiap pertemuan pasti akan ada perpisahan.

Ok let's move on to dinner punya cerita..okay! Kami sampai agak lewat sedikit ke EDC-UUM ni dan nasib baik Majlis tak mula lagi..hihi maaf atas kelewatan kami. Majlis dimulakan dengan doa dan ucapan sepatah dua kata (ayat time perhimpunan sekolah dulu-dulu) daripada pengarah Pusat Kaunseling, En. Saleh.

Tengok gambar je la erk, malas nak type panjang2




























































































"Hidup biarlah berbakti walaupun ada yang membenci, walaupun tidak disukai, walaupun tidak dihargai, namun sentiasa ikhlaskan hati, kerana kita yakin ALLAH sentiasa memberkati hidup ini bukan hanya untuk disini tetapi di dunia yang abadi".



Tiada ulasan:

Catat Ulasan