Rabu, April 09, 2014

Anak No. 1/3/4/6

Assalamualaikum

Hi readers & selamat menikmati petang anda dengan ceria :D
Cuaca di UUM sekarang ni tengah hujan siap bunyi guruh lagi, so Murni nak keluar p makan pun tak boleh coz payung tak ada & now perut kata nak makan (gigit jari je la) Awal sem hari tu mengada-ngada kata tak nak beli payung..erm bukan  tak nak beli kira macam membazir la plak kalau beli coz dah final year katakan (amboi cik kak berkira nampak!). Kurangkan rasa lapar dgn menghupdate belog okay cik Mur!..yeayyy hehe. Actually, Murni nak kongsi sesuatu ni, tengok pict. kat bawah ni 

 credit pict NizarazuDotCom

Bila Murni baca, ya Allah, banyaknya persamaan..hihi tapi ada jugak yang tak ada kaitan dengan diri ini. Contohnya yg no 1, kalau ikutkan Murni memang degil tapi tak adalah sampai nak mampus gitu. Then yg no 5 tu pulak pemarah macam singa totally 100% tak betul, Murni marah dalam hati je plus tunjuk muka masam tau tak de tunjuk muka cam singa pun. Yang tak tahannya nak tergelak pun ada ni dengan no 8, haha muka ni sweet je tau tak ada pun muka macam gangster. Lastly but not least, no 12 & 13 nak diingatkan bahawa Murni bukanlah seorang yang panas baran ok! budak baik ni (puji diri) dan bukan juga seorang yg kaki gaduh. minta dijauhkan jauh-jauh. Cuba teka Murni anak ke berapa?

Perkongsian ni sekadar suka-suki di petang hari :D



Tiada ulasan:

Catat Ulasan