Rabu, Januari 15, 2014

Throwback: BFF, 8 January 2014

Assalamualaikum

Rasanya semester lima ni banyak sangat cabaran yang perlu ditempuh, & sometimes slalu nanges bila x dapat nak handle emosi..huhu pujuk hati dengan sentiasa ingat bahawa Allah sentiasa ada untuk dengar rintihan hati ni & janji Allah itu pasti bg org yg sentiasa bersabar. Past is past..am I right??? Tutup buka lama & buka buku baru..tak sabar nak masuk semester baru, means semester last then praktikal, graduate, cari keja & dotdotdot :P [haha baru start cuti kutt, dah nak masuk sem 6 plak]

Throwback 8th January 2014, last meeting wiv them, before we start our holiday for one months. Lama tak bersua muka dgn BFF, last meeting mcm ni pun sem lepas je coz masing-masing dah sibuk dgn kuliah, asimen, program & sewaktu dgnnya..Kos yg di ambil pun tak sama..klu bjumpa pun confirm tak cukup berenam mesti ada yg x da..

Thanks ya cik Nisa coz blanja ktorang Kehepsi. Masa ni Murni dgn Najwa baru je habis exam tuk paper Research Methodology tu sebabla kami berdua sopan je pakai baju kurung..haha..org lain pegi tasik ni pakai baju sukan coz nak beriadah katakan waktu petang..tempat kami berkumpul ni di Tasik MAS UUM.







[org pakar tgh buat KOKTAIL]

 Jemput tengok :D ]

p/s: tak rasa mcm dah masuk 2014 plak..hehe maybe sbab tem org lain tgh sambut tahun baru..kami plak tgh berperang (exam)..hehe tak mengapa yg penting dah sambut tahun baru dalam kalander Islam pun jadilah [Muharram, 1435] ^_^


Tiada ulasan:

Catat Ulasan