Good Luck For Final Exam

Mei 30, 2013

Assalamualaikum

Alhamdulillah no more class, asimen, tutorial, presentation & sewaktu dgnnya no more stress for this semester & I belive wiv "setiap apa yg berlaku pasti ada hikmahnya"  pengalaman dr. stp apa yg berlaku sepanjang sem ni boleh menjadi guru yg terbaik tuk perbaiki kelemahan diri.

skrg ni juz nak focus tuk final exam yg akan stat tggl 5/6 until 27/6 ni. haaa nampak tak tarikhnya awal bulan & nak dekat2 hujung bulan, even tarikh exam Murni cam ni, but still ada gap jgak so bolehla nak study lagi. untuk final ni Murni kna habiskan baca, fahami & wat solan pas yer tuk 7 course yg Murni amik sem ni...huhu banyak nyer x pe wat cam ni jer STUDY SMART, NOT STUDY HARD..hehe In Sha Allah boleh..

Dear my frenz

gud luck Nisa, Najwa, Ady, Fit ngan Syuk tuk final exam kali ni...
& minta maaf yg teramat sangat andai diri ini menyakitkan hati korg berlima, terkasar bahasa ke, termarah yang x dsengajakan, tergelakkan korg ke, & banyak lagi...x done nak list smuanya...
kalau da please tell me jan dsimpan prasaan tu, nnti mmakan diri sendir..hehe & kalau tersilap ke ape please tegurla, sa pun cam org len juga x lepas dr wat ksilapan..ok =)






Smoga persahabatan ini kekal 
thanks coz being my friends since semester 1 & until now

5 Larangan dalam Tidur

Mei 28, 2013

 .¸¸.*Assalamualaikum *`•.¸.

hi salam petang tuk awak, awak & awak yg singgah kat blog Murni ni  =)
entry kali ni Murni nak kongsi ttg larangan dlm tidur, 
skadar perkongsian coz prnh tbaca kat dlm FB .





1. JANGAN TIDUR MEMAKAI JAM TANGAN
Jam boleh menghasilkan radioaktif, walaupun hanya sedikit, tetapi kalau terlalu lama memakainya boleh mendatangkan bahaya



                                                                                                                                                                               
     
2. JANGAN TIDUR MEMAKAI COLI (buat perempuan)
Para pengkaji di Amerika mengatakan bahawa memakai
coli lebih 12 jam, boleh mengakibatkan kanser payudara.






3. JANGAN TIDUR MEMBAWA HANDPHONE
Gelombang Medan magnet yang dihasilkan oleh alat elektronik ini,
boleh merosakkan sistem saraf kita





4. JANGAN TIDUR KETIKA MASIH MEMAKAI MAKE-UP
Hal ini dapat menimbulkan masalah pada kulit, kerana kulit
tidak dapat bernafas







5. JANGAN TIDUR DENGAN ISTERI ORANG (buat lelaki)
Ini kerana anda mungkin tidak bangun-bangun lagi (dibunuh oleh lelaki nya)








p/s: hati-hati dgn statement yg kelima..hehe
pic. skadar menghiasi ruangan entry kali ni dperoleh dr En. Google ^^