Kisah 3 Tahun Lepas

Februari 14, 2013
Assalamualaikum

Murni nak share citer skit , after dpt result SPM dulu bukan men lagi hati ni kecewa coz x dpt result yg baik & x de pun trima twrn dr U...
kbnykan twaran nak smbg blajar yg Murni trima smuanya dr swasta jer..
smuanya dCANCEL, x de rezeki lg tem 2...
erm stat dr 2 jgakla Murni pasang niat nak msuk fom6 & 
nak tbus blik ksilapan dulu. but my mak x bg pun Murni msuk fom6 coz mak Murni tkut t Murni fail cam anak jiran dkat rmah..
Murni ttap bkeras ngan kputusan nak msuk fom6, then pujuk punya pujuk mak Murni pun bnarkanlah...hehe
Alhamdulillah berkat usaha & doa bterusan akhirnya dpt gak menjejakkan kaki ke menara gading. skrg ni Murni study kat UUM amik course BBA (Bachelor of Business Administration with Honours)

Murni nak share gmbar kenangan tem muda remaja yg mac bpkaian sekolah...hehe


Kisah 3 Tahun Lepas

kat sinilah Murni study tuntut ilmu stat dr fom1 until fom6
"SMK AGASEH, LAHAD DATU, SABAH"

Kisah 3 Tahun Lepas

geng upper 6 Delima with our beloved guru klas, cg. Yusnita Fie. =)

Kisah 3 Tahun Lepas

glagat kat dlm klas :
da yg sibuk study coz da nak dkat exam STPM, da yg bbual kosong, usik-mngusik


Kisah 3 Tahun Lepas

wah rajinnya ko Wan Adzreyna, 
usaha tangga milimewa..haha

Kisah 3 Tahun Lepas

amboiii gelak sakan c kawan :D

Kisah 3 Tahun Lepas

gadis ayu upper 6 Delima...hehe

Kisah 3 Tahun Lepas

smpat g amik gambar ngan cg. Yus =)


jamuan akhir tahun & ppsahan tuk klas kami

Kisah 3 Tahun Lepas

sronok sgt tem ni...hihi
fisrt tem Murni dpt anugerah best student tuk aliran kemanusiaan plus best student tuk subjek sejarah

Kisah 3 Tahun Lepas

bgambar ngan cg. BM, pn. Yusnita

Kisah 3 Tahun Lepas

ni plak ex cg. Sejarah tuk klas kmi, pn. Rohaya

Kisah 3 Tahun Lepas

bgambar ngsn cg. Sejarah, pn. Suriati


Kisah 3 Tahun Lepas
 Wan Adzryena

Kisah 3 Tahun Lepas


Hafsya



Kisah 3 Tahun Lepas

Nur Atishah

Kisah 3 Tahun Lepas

ni bngunan tmpat kami amik exam STPM

Kisah 3 Tahun Lepas

last paiperrrrrrrr...haha

nota kaki 
kjayaan tidak akan dtg bgolek tanpa usaha yg bterusan, ksilapan masa lalu jgakla yg menjadi guru terbaik tuk kita memperbaiki kelemahan diri & Murni pcaya bhw
"Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah keadaan sesuatu kaum sehingga mereka mengubah keadaan yg ada pada diri mereka sendiri." (Ar-Ra'd:11)