Rancangan Perniagaan Butik

Assalamualaikum


Alhamdulillah syukur sangat-sangat beban yang selama ni ditanggung dah berkurangan. Pagi tadi dah hantar assignment Rancangan Perniagaan kat bilik lecture bertemankan kawan Murni sendiri, Najwa. Serius Murni rasa agak tercabar jugaklah bila buat assignment group ni, tambah-tambah plak dlm group yang tak ramai. Banyak sangat halangan korban waktu tidur bayangkan seharian tak tidur [keja gila kut] nak buat macam mana terpaksa terima dgn hati yang tak rela, yes masuk kelas confirm mengantuk gila sampaikan tak boleh nak fokus, ponteng kelas; rasanya semester ni jer dah banyak sangat ponteng kelas semata-mata nak siapkan assignment RP ni. 

Masa nak presentation dekat pihak Bank pun banyak halangan tak tido malam, sakit kepala nak edit assignment..yang paling mencabar confirmla kena buat cash flow..kita ni yang tak brapa mahir sangat nak guna excel pun sekarang dah terer skitlah..haha..datang lambat plak tuk presentation..hehe nasib baik kawan reti bawak motor klu x memang tlepas arr nak present. Preparation tuk present pun tak da juz baca slide jer..haha.. It's ok Murni just positive kan minda ni "tak pa klu kita buat kerja lebih dari org lain, InshaAllah Allah ada & sentiasa bantu org yang sabar". 



3 ulasan:

  1. Balasan
    1. hehe tak de la sampai nak bniaga, juz asimen jer..tp RP ni boleh jer guna klu nak buka bisnes sendiri..

      Padam
  2. hai awak.student uum jugak ye. ada lagi x rp ni? nak mintak tunjuk ajar.hee

    BalasPadam