I'm Coming Home

Assalamualaikum

erm tak tau nak tulis apa, otak dah jadi kosong plus dah tepu :(

smalam Murni btolak dari Penang ke KL dlm kol 9:30 & smpai kat airport LCCT dlm kol 5:30 camtu arr
kalau ikutkan jam skrg ni Murni sepatutnya dah berada di Sabah..
apa kan daya skrg ni mash berada d airport LCCT mnunggu & terus menunggu since 6 pagi lagi
berlaku kesilapan besar (o.O)
kesilapan apa erk???
erm sbenarnya Murni dah tlepas flight kol 6:25a.m
tapi dlm tiket yg Murni dah print terpapar jam 7:25a.m for departure
kalau ikutkan tiket 2 burn mcm tu jerla..
tapi nasib baik staf yg jaga kaunter tu tolong x yah bayar & dia juz tukar g petang kol 1:25p.m.
dah selesai psal tiket ni, then abg. Murni pun balik,
tinggallah Murni sorgII dgn org ramai yg x dkenali..hehe
 dalam bosanII pun nasib baik leh on9, tgok SSID ep. 12 [hehe eps. ni Murni x tgok g] plus blogging
Murni da jgak tserempak dgn kawan lama..haha lamaka?
kawan tem sek. menengah & U pun sma jgak
tjumpa sama c Aimi dgn kawannya..
[untungla balik awal sejam dr aq]

perut dah meragam, so decide g makan kat McD
mahal jugak kan makanan d airport ni..breakfst jer dah melayang RM 10..juz psan burger ngan kopi apa ntah Murni pun x taula...haha pahit giler kopinya

done breakfst, nak g check in smula kat kaunter tp x bukak g,
so duduk jerla atas lantai tanpa hiraukan org yg lalu-lalang kat tepi, dah rasa penat sangat berdiri lama sgtla katakan..hehe

tem check in plak, timbul masalah baru plak beg terlebih berat kna bayar RM70 camtu.hoho banyak kut...staf 2 kata kna kurangkan  baru leh masuk,
tapi Murni juz masuk jerla..hehe & Alhamdulillah lepas jugakla

now juz waiting my flight at 1:25p.m
[sabar erk Murni, keep smile ok jan masam muka :P ]


Tiada ulasan:

Catat Ulasan